Deze cursus is verlopen

NHG standaard CVRM

Maatwerk is het credo van de nieuwe NHG-standaard CVRM. Daarnaast krijgt de huisarts een prominentere rol binnen de CVRM zorg. De door de HartVaatHAG ontwikkelde scholing: “De nieuwe richtlijn CVRM” geeft inzicht in wat dit betekent voor de CVRM zorg in de huisartsenpraktijk.   Kaderhuisartsen Hart- en Vaatziekten Karlijn Ravenshorst en Jaap van Soest nemen jullie mee in de belangrijkste wijzigingen in de...

60
2 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 60

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
2 Punten
ABC1
Huisarts
2 Punten
ABC1
Physician Assistant
2 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
2 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 60 %
Samenwerken 20 %
Communicatie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Maatwerk is het credo van de nieuwe NHG-standaard CVRM. Daarnaast krijgt de huisarts een prominentere rol binnen de CVRM zorg. De door de HartVaatHAG ontwikkelde scholing: “De nieuwe richtlijn CVRM” geeft inzicht in wat dit betekent voor de CVRM zorg in de huisartsenpraktijk.  

Kaderhuisartsen Hart- en Vaatziekten Karlijn Ravenshorst en Jaap van Soest nemen jullie mee in de belangrijkste wijzigingen in de risicoschatting, streefwaarden, behandeldoelen (ook bij ouderen en jongeren) en de verschillende interventies.


Let op: Om u in te schrijven voor deze scholing dient u in te loggen bij Huisartsenzorg Oude Ijssel, de 'inschrijven' button leidt u naar de inlogpagina.

WDH Oude IJssel IA06-310

m.hetterscheid@hzoij.nl
67, Amphionstraat, Doetinchem, 7001DP