Deze cursus is verlopen

Het Astma Spreekuur 2019

Respiratorius

Geachte collega, Astma is een veel voorkomende aandoening die goed te behandelen lijkt. Toch is de ziektelast van deze aandoening hoog: de ziekte is vaak slechter gecontroleerd dan wij denken, longaanvallen leiden tot uitval op werk en school, en astma geeft een verminderde kwaliteit van leven. Met een integrale benadering is de ziekte nauwkeuriger in kaart te brengen en individuele aanknopingspunten voor behandeling te identificeren....

35
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 35
Opmerking :incl BTW

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
02 Apr 2019
01 Apr 2020
3 Punten
ABC1
Huisarts
02 Apr 2019
01 Apr 2020
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
02 Apr 2019
01 Apr 2020
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
02 Apr 2019
01 Apr 2020
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 20 %
Kennis en wetenschap 80 %
Omschrijving

Omschrijving

Het Astma Spreekuur is een multidisciplinaire nascholing met als doel de samenwerking tussen de verschillende specialismen te verbeteren en astma behandeling te structureren en te optimaliseren. Tijdens deze avond wordt u interactief bijgeschoold aan de hand van casuïstiek. Tevens is er ruimte om uw eigen vragen met een panel van deskundigen te bespreken. Na een succesvolle eerste editie van het Astma Spreekuur in 2018, hopen wij u ook dit jaar te mogen begroeten!

Wij zien uit naar uw komst!

Dr. J.J.C.M. in ’t Veen

Longarts Franciscus Gasthuis & Vlietland

Dr. ir. J.H. Kappen

Longarts Franciscus Gasthuis & Vlietland

Inleiding

Geachte collega,

Astma is een veel voorkomende aandoening die goed te behandelen lijkt. Toch is de ziektelast van deze aandoening hoog: de ziekte is vaak slechter gecontroleerd dan wij denken, longaanvallen leiden tot uitval op werk en school, en astma geeft een verminderde kwaliteit van leven.

Met een integrale benadering is de ziekte nauwkeuriger in kaart te brengen en individuele aanknopingspunten voor behandeling te identificeren. Tijdens het Astma Spreekuur krijgt u inzicht in een praktisch gestructureerd algoritme. Voorts komen nieuwe medicamenteuze behandelstrategieën, luchtverontreiniging en atopie voorbij. Ook komen kwesties aan bod die de organisatie van de zorg betreffen.

Two Hands Events BV

info@twohandsevents.nl
624195497
8, Heinsiuslaan, Rotterdam, 3051HD