Deze cursus is verlopen

Invloed Uitoefen! Pak je rol als professional

‘Dokters in the lead!’ Een veelgehoorde uitspraak die op social media en in elk medisch tijdschrift al een keer naar voren is gekomen. Men stelt dat van de huidige specialist ouderengeneeskunde meer wordt verwacht dan alleen medisch inhoudelijke expertise. Zij dienen de regierol te nemen, de multidisciplinaire samenwerking te bevorderen, het management te adviseren, de dienstverlening verder te ontwikkelen en als ambassadeur op te komen...

995
15 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 995
Opmerking :incl. overnachting, lunch, diner, koffie en thee

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
15 Punten
ABC1
Huisarts
15 Punten
ABC1
Physician Assistant
15 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
15 Punten
ABC1

Competenties

Communicatie 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Organisatie en financiering 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Persoonlijke effectiviteit, regievoering en kennis van organisaties en ondernemerschap worden als kernpunten genoemd voor het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Deze tweedaagse cursus richt zich met name op groei van persoonlijke effectiviteit, en het vergroten van vaardigheid in het formeel en informeel invloed uitoefenen op beleid in complexe zorgorganisaties. Niet alleen kennis over, maar vooral het uitoefenen en toepassen in de dagelijkse (hectische) praktijk staan hierbij centraal.

Inleiding

‘Dokters in the lead!’ Een veelgehoorde uitspraak die op social media en in elk medisch tijdschrift al een keer naar voren is gekomen. Men stelt dat van de huidige specialist ouderengeneeskunde meer wordt verwacht dan alleen medisch inhoudelijke expertise. Zij dienen de regierol te nemen, de multidisciplinaire samenwerking te bevorderen, het management te adviseren, de dienstverlening verder te ontwikkelen en als ambassadeur op te komen voor goede medische zorg voor kwetsbare ouderen. Maar hoe doe je dat?

Programma

9 mei 9.00 - 21.30 uur en 10 mei 9.00 - 16.30 uur

GERION VUmc

gerion@vumc.nl
9, De Boelelaan 1109 kamer, A-03, Amsterdam, 1081HV