Deze cursus is verlopen

2019 Samen Triëren

Gezamenlijke scholing voor regieartsen en triagisten waarin de urgentiegerichte triage centraal staat. Aan de hand van opgenomen gesprekken waarin een overlegmoment met de regiearts zit, wordt besproken in duo’s wat er nodig is om tot een goed toestandsbeeld te komen, inclusief ABCD en hulpvraag. Hoe kom je tot de juiste ingangsklacht en wanneer is triage compleet? Let op: Alleen voor huisartsen aangesloten bij Gelderse Vallei, inschrijven...

Gratis
3 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 20 %
Samenwerken 20 %
Communicatie 60 %
Omschrijving

Omschrijving

E-learning voorafgaand aan de cursus

Hoe verschilt de urgentiegerichte denkroute van de diagnostische denkroute? Dit en meer leert u tijdens deze module. Deze e-learning bereidt voor op trainingen waarin de triage wordt verdiept en/of de samenwerking met de triagist centraal staat. Uniek is dat de module een interactieve gesprekstrainer met adaptieve paden bevat. De cursist kan een gesprek voeren (oefenen) waarbij de duurtijd, het verloop en de uitkomst van het gesprek afhankelijk is van de beslissingen die hij in het gesprek neemt.

 

 

Inleiding

Gezamenlijke scholing voor regieartsen en triagisten waarin de urgentiegerichte triage centraal staat. Aan de hand van opgenomen gesprekken waarin een overlegmoment met de regiearts zit, wordt besproken in duo’s wat er nodig is om tot een goed toestandsbeeld te komen, inclusief ABCD en hulpvraag. Hoe kom je tot de juiste ingangsklacht en wanneer is triage compleet?


Let op: Alleen voor huisartsen aangesloten bij Gelderse Vallei, inschrijven kan alleen via intranet.

Geaccrediteerd voor huisarts en triagist: 4 uur voor huisartsen 3 uur voor triagisten

WDH Gelderse Vallei IA06-450