Deze cursus is verlopen

Introductiecursus voor nieuwe Co-Op

Jaarlijks wordt er door onze afdeling een docentvaardigheidscursus gegeven voor huisartsdocenten die gericht is op docentprofessionalisering. Deze vindt 2x plaats in de Noordelijke provincies zodat u meerdere mogelijkheden heeft hier aan deel te nemen. De cursus is geaccrediteerd. Let op: Voor meer informatie en om deel te nemen aan deze docentvaardigheidstraining van het UMCG, moet u inloggen in hun portaal. U komt hier via de 'inschrijven'...

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Maatschappelijk handelen en preventie 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Leerstijlen: Ontdekken welke voorkeursleerstijl de individuele cursist heeft ervaren dat een ander niet dezelfde leerstijl hoeft te hebben. De cursisten worden zich bewust van de voordelen en nadelen van de ‘eigen’ leerstijl en die van anderen. Toetsen en beoordelen:

Doel: De cursist kent het verschil tussen toetsen en beoordelen. De cursist is zich bewust van belang en betrekkelijkheid van “de eerste indruk”.

Vorm:  bespreking theorie. Tijdens deze bespreking interactief vragen naar:

  •  Ervaringen met meningen van assistentes. Mening over uiterlijk van co-ass.
  • Meningen  over kennis van co-ass. Discussie over competenties (canmeds),
  •  Benadrukken belang van groei in de vier weken die het coschap duurt.

Inleiding

Jaarlijks wordt er door onze afdeling een docentvaardigheidscursus gegeven voor huisartsdocenten die gericht is op docentprofessionalisering. Deze vindt 2x plaats in de Noordelijke provincies zodat u meerdere mogelijkheden heeft hier aan deel te nemen. De cursus is geaccrediteerd.


Let op: Voor meer informatie en om deel te nemen aan deze docentvaardigheidstraining van het UMCG, moet u inloggen in hun portaal. U komt hier via de 'inschrijven' button.

UMC Groningen afd. Huisartsgeneeskunde

j.stoppels@umcg.nl
1, A. Deusinglaan, GRONINGEN, 9713AV