Deze cursus is verlopen

Tweedaagse huisartsen nascholingen 2019 - Energiek

Elke tweedaagse nascholing bevat vijf lezingen van één uur en drie workshops van anderhalf uur. Op de eerste dag is de nascholing om 16.15 uur afgelopen en op de tweede dag om 15.15 uur. Op de eerste dag vindt er ’s avonds een groepsdiner plaats, aanwezigheid is niet verplicht. Tijdens de tweedaagse nascholingen “Energiek” worden in ieder geval de volgende onderwerpen behandeld: Partydrugs Schouder in sport en beweging Persoonlijkheid...

295
10 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 295
Opmerking :Cursist op basis van een éénpersoonskamer: 295 euro (inclusief koffie/thee, lunch op beide dagen, diner, overnachting, ontbijt en cursusmateriaal). De overige mogelijkheden kunt u vinden via de 'inschrijven' knop.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
01 Jan 2019
31 Jan 2020
10 Punten
ABC1
Huisarts
01 Jan 2019
31 Jan 2020
10 Punten
ABC1
Physician Assistant
01 Jan 2019
31 Jan 2020
10 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
01 Jan 2019
31 Jan 2020
10 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 60 %
Kennis en wetenschap 30 %
Maatschappelijk handelen en preventie 10 %
Omschrijving

Omschrijving

Graag willen wij u ook in 2019 weer uitnodigen om deel te nemen aan de tweedaagse nascholingen voor huisartsen.

Ook dit jaar is het weer gelukt om een kwalitatief hoogwaardig, huisarts-geneeskundig relevant en gevarieerd programma samen te stellen. Deze tweedaagse cursus onderscheidt zich al jaren van andere scholingen door het gevarieerde vakinhoudelijke programma en de ruime mate van intercollegiale contacten. Het programma is interactief van opzet en praktijkgericht. Elke tweedaagse nascholing bestaat uit vijf lezingen van één uur waarin verschillende onderwerpen worden opgefrist. Ook zijn er drie workshops waar dieper op de stof wordt ingegaan en waar oefening centraal staat. Denk hierbij aan groepswerk en casuïstiek met een stemsysteem. De onderwerpen zijn mede gekozen door uw feedback op de evaluatieformulieren van de tweedaagse nascholingen in de voorbije jaren. Samen met uw collega’s kunt u tijdens de pauzemomenten van gedachten wisselen of van de omgeving genieten.

In 2019 krijgt u opnieuw de mogelijkheid om een nascholing op vrijdag en zaterdag of op zaterdag en zondag te volgen. Wilt u tot rust komen in de natuur, inspiratie op doen aan de kust of waant u zich liever in de levendige omgeving van de stad? Naast de vertrouwde locaties zoals Hotel de Bilderberg en het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, zijn er ook dit jaar weer nieuwe locaties aan het programma toegevoegd.

Wij hopen u te mogen begroeten op één of meerdere tweedaagse nascholingen voor huisartsen.

Inleiding

Elke tweedaagse nascholing bevat vijf lezingen van één uur en drie workshops van anderhalf uur. Op de eerste dag is de nascholing om 16.15 uur afgelopen en op de tweede dag om 15.15 uur. Op de eerste dag vindt er ’s avonds een groepsdiner plaats, aanwezigheid is niet verplicht.


Tijdens de tweedaagse nascholingen “Energiek” worden in ieder geval de volgende onderwerpen behandeld:

  • Partydrugs
  • Schouder in sport en beweging
  • Persoonlijkheidsstoornissen
  • Bestaat de penopauze? Hormonale verandering bij de man.
  • De noodzaak van WAARDEren

Programma

Deze nascholing vind op de volgende data plaats:

Zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019

Golden Tulip Hotel Central – Den Bosch

Vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019

Golden Tulip Noordwijk Beach – Noordwijk

Health Investment B.V.

info@healthinvestment.nl
6, Oudegracht, Utrecht, 3511AM