Deze cursus is verlopen

Diabetes Casuïstiek

Endocrien/metabool

De bijeenkomst staan in het teken van het oefenen met c.q. bespreken van zelf ingebrachte casuïstiek en het stellen van vragen. Medicamus arts diabetes Roelf Holtrop geeft uitleg over de vernieuwde NHG standaard Diabetes. Wouter Creyhton (internist) of Heleen de Wit(internist) en Inge van de Belt (diabetesverpleegkundige) zullen de casusbespreking inhoudelijk begeleiden. Roelf Holtrop en een diëtiste zijn aanwezig om hun expertise...

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 20 %
Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 60 %
Omschrijving

Omschrijving

De bijeenkomst staan in het teken van het oefenen met c.q. bespreken van zelf ingebrachte casuïstiek en het stellen van vragen. Medicamus arts diabetes Roelf Holtrop geeft uitleg over de vernieuwde NHG standaard Diabetes.

Wouter Creyhton (internist) of Heleen de Wit(internist) en Inge van de Belt (diabetesverpleegkundige) zullen de casusbespreking inhoudelijk begeleiden. Roelf Holtrop en een diëtiste zijn aanwezig om hun expertise in de discussie in te brengen. 

Medicamus is conform het afgesloten ketenzorgcontract diabetes verplicht de kwaliteit van de geleverde zorg te monitoren en te bewaken. In het verlengde hiervan wordt de aanwezigheid van minimaal één koppel (huisarts/POH) per aan de ketenzorg diabetes deelnemende praktijk nadrukkelijk op prijs gesteld.


Deze scholing wordt mede mogelijk gemaakt door Novo Nordisk

Leerdoelen

Na deelname aan deze scholing:

- inzichten herziene NHG Standaard 2018, diabetes type 2

- casuïstiekbespreking

Medicamus Facilitair B.V.

m.bothof@medicamus.nl
90, Wethouder Jansenlaan, Harderwijk, 3844DG