Deze cursus is verlopen

Geïntegreerde analyse en aanpak van probleemgedrag in de ouderenzorg

psychische problemen

Heb jij als professional in de ouderenzorg te maken met een toename aan complex gedrag en wil je je deskundigheid op dit vlak vergroten? Deze cursus wordt inhoudelijk verzorgd door het CCE en is speciaal bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en verpleegkundig specialisten. Je leert hoe je op een geïntegreerde en interdisciplinaire manier kunt omgaan met probleemgedrag, waarbij aandacht is voor de analyse, context, aanpak...

650
12 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 650
Opmerking :incl. lunch en digitale literatuur, excl. eventueel aan te schaffen boeken

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
24 Sep 2018
23 Sep 2019
12 Punten
ABC1
Huisarts
24 Sep 2018
23 Sep 2019
12 Punten
ABC1
Physician Assistant
24 Sep 2018
23 Sep 2019
12 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
24 Sep 2018
23 Sep 2019
12 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Heb jij als professional in de ouderenzorg te maken met een toename aan complex gedrag en wil je je deskundigheid op dit vlak vergroten? Deze cursus wordt inhoudelijk verzorgd door het CCE en is speciaal bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en verpleegkundig specialisten. Je leert hoe je op een geïntegreerde en interdisciplinaire manier kunt omgaan met probleemgedrag, waarbij aandacht is voor de analyse, context, aanpak en samenwerking tussen de betrokken professionals.

Leerdoelen

Je krijgt kennis aangereikt en oefent met de analyse en aanpak van probleemgedrag in de samenwerking tussen specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en psychologen. Je weet wat de aanpak inhoudt en bent je bewust van wat dit vraagt van je eigen rol en positie. Je kunt benoemen wat hiervoor nodig is en hebt een plan van aanpak gemaakt over hoe deze interdisciplinaire samenwerking kan worden verbeterd en vergroot.

RINO Groep Utrecht

infodesk@rinogroep.nl
6, Oudenoord, UTRECHT, 3511BS