Deze cursus is verlopen

E-learning Allergiezorg voor huisartsen

Respiratorius

Doel van deze cursus is het protocol goed volgen voor AIT en het leren werken met immunotherapie.Deze e-learning bestaat uit 3 delen. 1. Respiratoire allergie Na het afronden van dit deel: Heeft u inzicht in de achtergrond en pathofysiologische mechanismen van allergie; Heeft u inzicht in het identificeren van en de diagnostiek van een relevante allergie; Beschikt u over kennis over de achtergrond en pathofysiologie van allergische rhinitis...

Gratis
1 Punten
Online
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
30 Apr 2018
29 Apr 2020
1 Punten
ABC1
Huisarts
30 Apr 2018
29 Apr 2020
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
30 Apr 2018
29 Apr 2020
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
30 Apr 2018
29 Apr 2020
1 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 80 %
Samenwerken 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Doel van deze cursus is het protocol goed volgen voor AIT en het leren werken met immunotherapie.Deze e-learning bestaat uit 3 delen.

1. Respiratoire allergie

Na het afronden van dit deel: Heeft u inzicht in de achtergrond en pathofysiologische mechanismen van allergie; Heeft u inzicht in het identificeren van en de diagnostiek van een relevante allergie; Beschikt u over kennis over de achtergrond en pathofysiologie van allergische rhinitis en allergisch astma; Kent u de verschillende behandelopties en voor wie deze geschikt zijn; Weet u wat de plaats is van de specialist en wat redenen zijn voor verwijzing naar de tweede lijn

2. Allergeenspecifieke Immunotherapie (AIT)

Na dit deel: Heeft u inzicht in de achtergrond en pathofysiologische mechanismen van allergie; Heeft u inzicht in het identificeren van en de diagnostiek van een relevante allergie; Beschikt u over kennis over de achtergrond en pathofysiologie van allergische rhinitis en allergisch astma; Kent u de verschillende behandelopties en voor wie deze geschikt zijn; Weet u wat de plaats is van de specialist en wat redenen zijn voor verwijzing naar de tweede lijn.

3. Het Allergie-Netwerk

Na het afronden van dit deel weet u: Wat het Allergie-Netwerk is; Wat de functies van het Allergie-Netwerk zijn; Hoe u toegang tot het Allergie-Netwerk krijgt; Hoe u het Allergie-Netwerk gebruikt.

Curavista b.v.

info@curavista.nl
9, Markt, Geertruidenberg, 4931BR