• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • App nascholing: Griep

  Het griepseizoen staat weer voor de deur. Juist in deze tijd, waarin COVID19 een grote rol speelt, is het van groot belang om ons bewust te zijn van griep. Dr. Ted van Essen (voorzitter van de Nederlandse Influenza Stichting) heeft in samenwerking met Sanofi Pasteur een geaccrediteerde nascholing over griep en griepvaccinatie ontwikkeld. Via een interactieve app worden regelmatig korte leermomenten aangeboden, waardoor het kennisniveau optimaal blijft.

  laptop E-learning
  add 1.5 punten
  euro_symbol € 0.00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  31-10-2020 t/m 30-10-2021 Onbekend Online
  description

  Omschrijving

  Met de Next Level app neemt het kennisniveau minder snel af doordat er regelmatig korte leermomenten worden aangeboden. Je traint op een laagdrempelige manier je kennis over griep en griepvaccinatie en daarnaast kan je accreditatiepunten verdienen door vragen goed te beantwoorden.


  Accreditatie is aangevraagd bij KNMG GAIA en KABIZ voor 1,5 punt voor de eerste module van 30 vragen. Binnenkort zal een tweede module worden toegevoegd.

  Train in een paar minuten je kennis op je smartphone of tablet en wees nog beter voorbereid op het griepseizoen!


  Goedkeuringsnummer:

  MAT-NL-2001371


  list

  Programma

  De Next Level App genereert, afhankelijk van jouw keuze, 3 of 5 x per week een vraag in de app op je smartphone of tablet. Je kunt vervolgens zelf bepalen wanneer je de vraag beantwoordt. Heb je een antwoord fout dan komt de vraag op een later moment terug.

  De vragen in de Next Level App zijn voorzien van achtergrondinformatie door middel van documenten en korte filmpjes en zijn opgesteld op basis van o.a. de SNPG-richtlijnen.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Een optimale kennis over griep en griepvaccinatie.

  business

  Organisatie

  business Sanofi Pasteur
  phone 310202454000
  mail_outline pasteur.nl@sanofi.com
  place Paasheuvelweg 25 1105 BP Amsterdam Nederland
  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up