Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • LHV Startersdag

  De startersdag op 3 oktober 2020 is door de huidige ontwikkelingen helaas geannuleerd. Er is gekozen om een gratis live webinar te organiseren, zodat de startende huisartsen toch kunnen worden voorzien in hun behoeften en ze zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Dit webinar is uitsluitend voor LHV-leden en vindt online plaats op dinsdag 10 november 2020 van 20:00-21:30 uur.


  Het webinar is nu on demand beschikbaar om geaccrediteerd terug te kijken. Nieuwsgierig? Kijk op de LHV starterspagina door op de 'inschrijven' button te klikken. Daarnaast is er een tweede on demand workshop toegevoegd. Bekijk deze workshop door onder de video van het webinar op 'Ga naar deel 2' te klikken.  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 20:00 - 21:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  10-11-2020 20:00 - 21:30 Onbekend
  31-01-2021 09:30 - 16:30 Onbekend
  description

  Omschrijving

  Het webinar is nu on demand beschikbaar om geaccrediteerd terug te kijken. Nieuwsgierig? Kijk op de LHV starterspagina door op de 'inschrijven' button te klikken. Daarnaast is er een tweede on demand workshop toegevoegd. Bekijk deze workshop door onder de video van het webinar op 'Ga naar deel 2' te klikken.


  Dit webinar is uitsluitend voor LHV-leden en vindt online plaats op dinsdag 10 november 2020 van 20:00-21:30 uur.

  Er zullen twee mini-colleges zijn met de thema’s:

  • Herregistratie door Tim Baijens, huisarts in Dongen en vice-voorzitter RSG bij het KNMG2. 
  • Ondernemerschap en belastingen door Simon van Veelen, fiscaal jurist bij Countus Seres

  Daarnaast zal er een discussiepanel aan tafel zitten, bestaande uit drie (startende) huisartsen, waaronder een waarnemer, jonge praktijkhouder en een derdejaars huisarts in opleiding. Onder leiding van Prof. Dr. Patrick Bindels wordt er gesproken over datgene waar de startende huisarts tegenaan loopt bij de start van zijn carrière. Tijdens de uitzending is het mogelijk om deel te nemen aan de discussie via de live-chat. Ook is het mogelijk om je vragen voorafgaand aan te leveren.

  list

  Programma

  • Herregistratie door Tim Baijens, huisarts in Dongen en vice-voorzitter RSG bij het KNMG2. 
  • Ondernemerschap en belastingen door Simon van Veelen, fiscaal jurist bij Countus Seres


  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up