Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • E-learning: Urgentiedenken

  Deze cursus verschaft u inzicht in de denk- en beslisroute van de triagist. Dit inzicht is vooral belangrijk voor huisartsen die op de huisartsenpost de telefonische triage ondersteunen door beschikbaar te zijn voor consultatie door de triagist. In deze cursus leert u hoe urgentiedenken verschilt van diagnosedenken door zelf triage toe te passen. Daardoor krijgt u meer begrip voor de keuzes die de triagist maakt.

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 77.00

  € Voor WDH leden €70,-, voor niet WDH-leden €77,- Prijs leden: € 70

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  29-07-2020 t/m 30-11-2020 Onbekend Online
  description

  Omschrijving

  Doelgroep

  Deze cursus is primair bedoeld voor huisartsen en huisartsen in opleiding ten behoeve van hun werk op de huisartsenpost. 

  Daarnaast is deze cursus nuttig voor 5e en 6e jaars geneeskundestudenten omdat deze snel inzicht geeft in wat er van de triagist verwacht wordt.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Het geeft u...

  • een betere basis voor het overleg en de samenwerking met de triagist (tijdens uw dienst als regie- of triagearts);
  • meer begrip voor de reden waarom u, patiënten met een bepaalde urgentiecode beoordeelt (tijdens uw dienst als consult- visitearts).
  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up