• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Symposium: SLAAP in de eerstelijn

  Dit slaapsymposium is speciaal gericht op alle medici en paramedici in de eerstelijns gezondheidszorg. Het geeft de deelnemers een update van de meest recente inzichten op het gebied van CGT-i in de eerstelijn, het wel/niet inzetten van melatonine of bijvoorbeeld slaaprestrictie, het wetenschappelijk OZ Slaapoefentherapie wordt gepresenteerd, gevolgen van ploegendiensten, het initiatief de Slaapstraat en het lespakket Charge your Brainzzz met daarbij aandacht voor slaap bij pubers. Een divers programma met voor ieder wat wils.

  Er is 's morgens een plenair gedeelte met 4 sprekers en in de late ochtend en middag zijn er totaal 4 parallelsessies te volgen.


  Het doel van dit symposium is dat er gedegen aandacht komt voor slaapproblemen en dat er professioneel doorgevraagd wordt in de eerste lijn naar de signalen en de gevolgen van slaapproblemen. Dit is essentieel omdat slaapgebrek grote invloed heeft op de mentale en fysieke gezondheid van de mens. In het daglicht van Leefstijl als Medicijn en de GLI's (gecombineerde leefstijlinterventies) is dit slaapsymposium helemaal van deze tijd. Het belicht nadrukkelijk de invloed van slaap op het algemeen dagelijks functioneren en wat hierbij de recente wetenschappelijke inzichten zijn.

  Na het volgen van dit symposium weet de deelnemer waar evidence based CGT-i wordt aangeboden in de eerstelijns GHZ en hoe juist te handelen / door te verwijzen bij chronische insomnie en bioritme problematiek. 

  place Maarssen
  add 5.0 punten
  euro_symbol € 245.00
  access_time 09:00 - 17:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  17-04-2021 09:00 - 17:30 Maarssen
  list

  Programma

  OCHTEND

  ​9:00 - inloop

  ​9:30 - start plenair

  11:30 - pauze

  12:00 - parallel sessie ronde 1

  12:45 - lunch

  MIDDAG

  13:45 - parallel sessie ronde 2

  ​14:45 - parallel sessie ronde 3

  15:30 - pauze

  16:00 - parallel sessie ronde 4

  16:45 - netwerkborrel

  17:30 - einde

  business

  Organisatie

  business meditrainer
  mail_outline info@meditrainer.nl
  place Salesdreef 3-wn33 4904 SW Oosterhout NBr.
  keyboard_arrow_up