• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wad's Up 2020

  Education4Care organiseert in samenwerking met de GHO-GO, WDH Gooi en Vechtstreek en Tergooi voor de tweede maal de unieke regionale samenscholing voor hun huisartsen en specialisten op op Terschelling.


  Wij nodigen u uit om met uitzicht over de Waddenzee de horizon van de regionale medische zorg te verkennen en in nieuwe kansen te vertalen.

  Wat ligt er achter de grenzen van uw eigen kennis en expertise en wat zijn uw wensen in afstemming en samenwerking?

  Hoe maakt u als specialist beter gebruik van de kennis uit de wijk door huisartsen, en wat mist u als huisarts in de overdracht en terugkoppeling van geleverde specialistische zorg?

  Hoe ontstaat goede zorg die afgestemd is zonder overgereguleerd te zijn?

  place West-Terschelling
  add 12.0 punten
  euro_symbol € 395.00
  access_time 08:00 - 17:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  28-10-2020 t/m 30-10-2020 08:00 - 17:00 West-Terschelling
  description

  Omschrijving

  De opzet van deze ‘samenscholing’ draait om de professionele afstemming en inspiratie van lokaal werkzame artsen in de eerste en tweede lijn waarbij aan de hand van vier thema’s; digitale huisartsenzorg, preventie en empowerment, onderlinge consultatie en ouderenzorg, gewerkt wordt aan verbetering van regionale samenwerking.

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up