Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Minisymposium Transportgeneeskunde

  Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing.

  In een jaarlijks wisselend programma worden actuele thema’s besproken die relevant zijn voor keuringsartsen in de sectoren wegtransport, spoorwegvervoer, luchtvaart en scheepvaart. We doen dat in de vorm van interactieve hoorcolleges, workshops en casuïstiekbespreking. Daarnaast wissel je met deskundigen en collega’s praktijkervaringen, adviezen en toepassingen van instrumenten of testmethodes uit.

  In de ochtend volg je plenaire lezingen die van belang zijn voor keuringsartsen uit alle vier sectoren in de transportgeneeskunde. Meerdere sprekers belichten het thema vanuit divers perspectief. Ook krijg je de nieuwste inzichten gepresenteerd vanuit de Vereniging van het Vervoersgeneeskundig Samenwerkingsverband. Deze vereniging stelt zich tot doel de kwaliteit van keuringen en de kennis over transportgeneeskunde te verhogen.

  In de middag volg je workshops die relevant zijn voor de vervoersmodaliteit waarin je werkzaam bent.

  place Driebergen-Rijsenburg
  add 6.0 punten
  euro_symbol € 255.00

  € De prijs is gebaseerd op deelname aan beide dagdelen. Volg je één dagdeel, dan betaal je €150. Het dagdeel in de ochtend is inclusief lunch. Het dagdeel in de middag is exclusief lunch.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  07-04-2020 Onbekend Driebergen-Rijsenburg
  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht

  De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod.

  keyboard_arrow_up