Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Spoedzorg voor mensen met verstandelijke beperkingen

  Mensen met verstandelijke beperkingen vragen steeds meer zorg in de eerste lijn. Ook op huisartsenposten betekent dit een toename in het zorggebruik. Ondertussen beweegt de arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) steeds verder weg van de eerste lijn en dus van spoedzorg. Hoe gaan we hier mee om, hoe kijken we hier vanuit verschillende perspectieven tegenaan en hoe borgen we de spoedzorg voor deze kwetsbare groep?
  Tijdens dit symposium wordt er stilgestaan bij de kwetsbaarheden in de spoedzorg voor mensen met verstandelijke beperkingen en wordt er gesproken over kansen voor de praktijk.
  De Academische Werkplaats “Sterker op eigen benen” nodigt u uit voor dit gratis symposium. Deze bijeenkomst is bedoeld voor medici met interesse en/of betrokkenheid in de zorg voor mensen met verstandelijke beperkingen zoals huisartsen en AVGs.
  Het symposium is aansluitend op de promotie van Marloes Heutmekers. Haar proefschrift gaat over de organisatorische context, medische inhoud en perspectieven van zorgprofessionals in de eerstelijnszorg in de avond, nacht en weekenden voor mensen met verstandelijke beperkingen.

  place Nijmegen
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 14:00 - 17:15

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  17-01-2020 14:00 - 17:15 Nijmegen
  business

  Organisatie

  business Radboudumc Health Academy
  phone 0243611111
  mail_outline continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
  place Gerard van Swietenlaan 2 (route 51) 6525 GB Nijmegen NL

  De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

  keyboard_arrow_up