Van huisarts naar bestuurder (op aanvraag)

bestuurderhuisarts-bestuurderbestuursfunctie

Hoe ga ik als bestuurder om met mijn achterban? En hoe regel ik het in mijn huisartsenpraktijk? Wat voor bestuurder ben ik? Tijdens de cursus (3 dagdelen) krijgt u antwoord op deze en al uw andere vragen. Aan bod komt onder meer: wat een bestuursfunctie inhoudt, hoeveel tijd het ongeveer kost en wat de manier is om een bestuursfunctie zo efficiënt mogelijk te bekleden. Denk hierbij aan slim bestuurs-tijdmanagement, effectief voorbereiden en efficiënt vergaderen.

Op aanvraag
9 Punten
Nascholing
Incompany

Prijzen

Op aanvraag

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
9 Punten
ABC1
Huisarts
9 Punten
ABC1
Physician Assistant
9 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
9 Punten
ABC1

Sprekers

Lucie Douwes Dekker

Trainer
Lucie Douwes Dekker was tot 1995 huisarts maar zwichtte voor haar oude liefde: het opleiden. Zij houdt zich bezig met dezelfde thematiek als Theo Bollerman, maar is daarbij ook gespecialiseerd in de relatie tussen zorgverlener en patiënt.

Theo Bollerman

Trainer
Theo Bollerman begon in 1982 met zijn adviesbureau en richt zich sinds 1992 op de gezondheidszorg. Naast het geven van workshops en lezingen begeleidt hij veelvuldig besturen, hagro’s en soortgelijke groepen bij beleidsontwikkeling en managementvraagstukken.

Doelen

Hoe ga ik als bestuurder om met mijn achterban?
Hoe regel ik het in mijn huisartsenpraktijk?
En... wat voor bestuurder ben ik eigenlijk?
Omschrijving

Inhoud

U wilt misschien aan een bestuursfunctie beginnen, omdat u hiervoor bent gevraagd. Of u hebt de ambitie om in de toekomst een bestuursfunctie te gaan uitoefenen naast uw huisartsenvak. Daar komt heel wat bij kijken, en wij kunnen ons voorstellen dat u de nodige vragen hebt. Tijdens de workshop krijgt u alle gelegenheid om ze te stellen. Wij beantwoorden ze graag en zo volledig mogelijk. Daarna is het aan u om te beslissen wanneer het juiste instapmoment daar is.

Bijzonderheden

Op aanvraag

Deze cursus is geen onderdeel van het vaste programma en wordt uitsluitend op aanvraag gegeven. In overleg met de trainer kan de cursus om maat worden aangeboden. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 6 en maximaal 12 personen. Mocht het minimum aantal deelnemers niet kunnen worden bereikt, neem dan contact met ons op zodat wij met u kunnen kijken naar een mogelijke oplossing. 

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL