Deze cursus is verlopen

Invitational Pillow Talk

Transmurale integrale zorg is belangrijk. De gezamenlijke en persoonsgerichte zorg voor de patiënt, waarbij de eerste lijn en de academie steeds intensiever samenwerken, heeft de toekomst. Om de transmurale integrale zorg beter vorm en inhoud te geven, is het belangrijk dat we niet alleen inzicht krijgen in de transmurale agenda voor innovatie, zorgpaden en wetenschap, maar ook in de praktische knelpunten. En waar worden deze beter...

Gratis
4 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Gratis

Beroepen

Anesthesioloog
4 Punten
ABAN-C2
Arts klinische chemie
4 Punten
ABAN-C2
Arts nucleaire geneeskunde
4 Punten
ABAN-C2
Arts voor verstandelijk gehandicapten
4 Punten
ABC1
Artsen | Mondziekten en kaakchirurgie (kaakchirurg)
4 Punten
ABAN-C2

Competenties

Samenwerken 60 %
Communicatie 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Transmurale integrale zorg is belangrijk. De gezamenlijke en persoonsgerichte zorg voor de patiënt, waarbij de eerste lijn en de academie steeds intensiever samenwerken, heeft de toekomst. Om de transmurale integrale zorg beter vorm en inhoud te geven, is het belangrijk dat we niet alleen inzicht krijgen in de transmurale agenda voor innovatie, zorgpaden en wetenschap, maar ook in de praktische knelpunten.

En waar worden deze beter besproken dan gewoon bij transmurale ‘bedpartners’ thuis? Een transmurale bedpartner is een als (h)aios, (verpleegkundig) specialist, physician assistant of eerstelijns arts (huisarts, specialist ouderengeneeskunde, bedrijfs-, verzekerings of verslavingsarts), onderdeel van een koppel waarbij één van de twee partners actief is in de regionale eerstelijnszorg en de andere partner werkzaam is in de tweede/derdelijnszorg in het ziekenhuis.

Radboudumc Health Academy

continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
3611111
2, Gerard van Swietenlaan, Nijmegen, 6525GB