Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Invitational Pillow Talk

  Transmurale integrale zorg is belangrijk. De gezamenlijke en persoonsgerichte zorg voor de patiënt, waarbij de eerste lijn en de academie steeds intensiever samenwerken, heeft de toekomst. Om de transmurale integrale zorg beter vorm en inhoud te geven, is het belangrijk dat we niet alleen inzicht krijgen in de transmurale agenda voor innovatie, zorgpaden en wetenschap, maar ook in de praktische knelpunten.

  En waar worden deze beter besproken dan gewoon bij transmurale ‘bedpartners’ thuis? Een transmurale bedpartner is een als (h)aios, (verpleegkundig) specialist, physician assistant of eerstelijns arts (huisarts, specialist ouderengeneeskunde, bedrijfs-, verzekerings of verslavingsarts), onderdeel van een koppel waarbij één van de twee partners actief is in de regionale eerstelijnszorg en de andere partner werkzaam is in de tweede/derdelijnszorg in het ziekenhuis.

  place Ottersum
  add 4.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 14:15 - 19:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  30-01-2020 14:15 - 19:00 Ottersum
  business

  Organisatie

  business Radboudumc Health Academy
  phone 0243611111
  mail_outline continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
  place Gerard van Swietenlaan 2 (route 51) 6525 GB Nijmegen NL

  De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

  keyboard_arrow_up