• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Basismodule Positieve Gezondheid

  In de basismodule Werken met Positieve Gezondheid leer je door te doen. Daarom gebruiken we in onze training krachtige werkvormen en is er veel ruimte voor reflectie op je handelen. Ook na de training blijven we met elkaar in contact om kennis en ervaringen te delen.

  Voor de basismodule Positieve Gezondheid werkt Fontys Paramedische Hogeschool samen met het Intitute for Positive Health (IPH). De training wordt gegeven door gecertificeerde docenten die werkzaam zijn binnen het Kenniscentrum Zelfregie, zij hebben ruime ervaring in het werken met positieve gezondheid en zijn gespecialiseerd in het versterken van de eigen regie van de cliënt/patiënt.

  place Eindhoven
  add 12.0 punten
  euro_symbol € 750.00
  access_time 10:00 - 16:00

  € BTW-vrij

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  02-04-2020 t/m 07-05-2020 10:00 - 16:00 Eindhoven
  description

  Omschrijving

  Deze praktijkgerichte training duurt 2,5 dag. De training is een mix van theorie, oefenen, zelfreflectie en intervisie. Wanneer je actief hebt deelgenomen en aanwezig was bij alle sessies, ontvang je na afloop van de training het certificaat Basismodule Werken met Positieve Gezondheid van het Institute for Positive Health.

  De trainingen vinden plaats op een van de Fontys locaties, maar incompany trainingen behoren ook tot de mogelijkheden. Wil je meer informatie over incompany trainingen? Mail dan naar: Fontysprohealth@fontys.nl.

  business

  Organisatie

  business Fontys Pro Health
  phone 0885074334
  mail_outline fontysprohealth@fontys.nl
  place Ds.Th.Fliednerstraat 2 5631BN Eindhoven
  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up