Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Meander symposium 2019

  Het Meander Symposium wordt dit jaar verzorgd door de sectie Chirurgie.

  Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en inzichten, wat kan er in het Meander geboden worden en hoe kunnen we dit samen met de huisartsen opzetten en opbouwen.

  Hoe zien we de toekomst m.b.t. 1,5e lijnszorg: wie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, waar kunnen we elkaar vinden en versterken?


  In vogelvlucht waarbij we vele onderwerpen zullen raken en hopelijk praktisch en interactief een mooi overzicht zullen geven; een vak volop in beweging!


  De programmacommissie heeft een interessant programma samengesteld. Toepasbaar voor u als huisarts in de praktijk en voor specialisten wellicht een eyeopener. 

  add 3.0 punten
  euro_symbol € 45.00
  access_time 13:30 - 21:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  07-11-2019 13:30 - 21:00 Onbekend
  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up