• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Nationale Diabetes Dag 2020

  NDD is bedoeld voor iedereen voor wie diabetes een zorg is: behandelaars, zorgverleners en kwaliteitsprofessionals. Alsook beleidsmakers, onderzoekers en studenten. Voor u!

  place Nieuwegein
  add 5.0 punten
  euro_symbol € 185.00
  access_time 09:00 - 17:00

  € Als u zich voor 3 februari 2020 inschrijft, krijgt u korting.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  17-04-2020 09:00 - 17:00 Nieuwegein
  description

  Omschrijving

  Het congres wordt georganiseerd door de Nederlandse Diabetes Federatie, de koepel die mensen met diabetes, zorgverleners en onderzoekers verenigt. Sterk punt van het congres is dat het programma wordt ontwikkeld, samen met alle lidorganisaties van de NDF.

  list

  Programma

  Het programma van NDD 2020 wordt samengesteld in directe afstemming met alle NDF lidorganisaties. Die afstemming is nu in volle gang. In de komende maanden wordt het programma verder uitgewerkt tot spannende plenaire bijdragen en zo’n 25 verschillende sessies. 

  business

  Organisatie

  business Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
  mail_outline congressen@bsl.nl
  place Walmolen 1 3994 DL Houten

  Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

  keyboard_arrow_up