Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Het tuchtrecht, wat nu?

  Zonder dat we het willens en wetens doen, kunnen we fouten maken of ogenschijnlijk fouten hebben gemaakt. Wat als een (onbewuste) fout of miscommunicatie resulteert in een klacht? Of erger nog. Eindigt bij de tuchtrechter. Weet u hoe te handelen? Wat het met u persoonlijk doet? Met uw familie en sociale leven? Welke gevolgen dit heeft of kan hebben voor uw werkzaamheden of de toekomst? Welke gevoelens dit bij u oproept? Of u wel of geen openheid van zaken zou geven? Om antwoord op al deze vragen te krijgen, nodigen wij u graag uit voor de nascholing ‘’Het tuchtrecht, wat nu?’’. Het geeft u theoretische en praktische handvatten ten aanzien van een tuchtrechtprocedure, uw gevoelens, (rechts)bijstand en meer.

  place Sittard
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 150.00
  access_time 19:00 - 22:00

  € Exclusief maaltijd Inclusief koffie/thee/refreshment

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  05-09-2019 19:00 - 22:00 Sittard
  07-11-2019 19:00 - 22:00 Sittard
  description

  Omschrijving

  Voor deze bijeenkomst kun je het maximaal aantal te behalen accreditatiepunten halen, namelijk 1 per uur. Accreditatie is voor 3 ABAN uren toegekend. Kosten deelname € 300 per persoon.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Kennis verschaffen over de wijzigingen in het tuchtrecht en inzicht krijgen in de impact die een tuchtzaak teweeg kan brengen bij het individu. Vanuit hier borduren we samen met de deelnemer verder op eventuele valkuilen, do’s en dont’s ten aanzien van zelfzorg. Uiteindelijk zal de deelnemer na deze nascholing sterker in zijn/haar schoenen staan en beter om kunnen gaan met de onzekerheid die een tuchtzaak teweeg kan brengen.

  business

  Organisatie

  business VOF Heft
  mail_outline heft@maakhethelder.nl
  place Puttenstraat 4 6026XS Maarheeze
  keyboard_arrow_up