Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wad's New 2019

  Education4Care organiseert in samenwerking met de GHO-GO, WDH Gooi en Vechtstreek en Tergooi een vervolg op regionale samenscholing voor hun huisartsen en specialisten.

  Welke stappen zijn gezet om alle mooie plannen en ideeën met betrekking tot de beoogde verbeterde samenwerking verder vorm te geven zoals besproken op Terschelling in in Ankeveen en welke stappen zijn nodig om het vervolg in de regio succesvol te laten zijn?

  place Kortenhoef
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 50.00
  access_time 14:00 - 19:30

  € Deelname inclusief watersport en BBQ

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  13-09-2019 14:00 - 19:30 Kortenhoef
  description

  Omschrijving

  Wad’s NEW is ook de kans voor andere collega’s om kennis te maken met de ervaringen van de Wad's Up en Wad's Next samenscholingen. Iedereen die tijd heeft om de regionale samenwerking tussen huisartsen en specialisten verder te ontwikkelen en zin heeft om daar een succes van te maken, is van harte welkom.

  list

  Programma

  13.30 ontvangst met koffie

  14.00 vervolg op Wad's Up en Wad's Next: Wad's New?

  16.00 wateractiviteiten

  19.00 aftersailborrel en prijsuitreiking

  19.30 zeilers-BBQ

  21.00 einde

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline gaia@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN AMERSFOORT

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up