• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Nascholingsreis Peru

  Wind door je haren, zon in je gezicht, in het nu! Zelf je eigen weg zoeken! Om vooral te overdenken: waar kom je vandaan, wat heb je ervaren, wat heb jij nu nodig en hoe wil je je toekomst inrichten.

  Een week vol zelfsturend leren in de vorm van begeleide intervisie, oplossings gerichte coaching, en meditatie in het veilige hart van de Andes. De centrale thema’s zijn Mindfulness en Positieve Psychologie. Met huisartsen/medisch specialisten samen ronddwalen in dit indrukwekkende hooggebergte. Plek voor maximaal acht enthousiaste artsen. 

  Een unieke nascholing in het buitenland.

  place Callao
  add 32.0 punten
  euro_symbol € 2,350.00
  access_time 08:00 - 18:00

  € Reiskosten via het reisbureau Snow Leopard te Den Haag. Begeleidingskosten 2350 euro.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  14-05-2020 t/m 24-05-2020 08:00 - 18:00 Callao
  15-10-2020 08:00 - 18:00 Callao
  description

  Omschrijving

  De mooiste bezienswaardigheden van Peru

  Te midden van mosgroene, ronde bergtoppen ligt de verborgen Incastad Machu Picchu. Vanaf de ruïnes kijk je in kilometersdiepe valleien. Machu Picchu is een van de mooiste en bekendste stadsruïnes ter wereld.

  De toegangspoort naar de afgelegen ruïnes is de stad Cusco. Spaanse koloniale pleinen, musea, kerken en parken tekenen idyllisch Cusco. Vanaf hier bewandel je de vierdaagse Inca Trail naar de Incaruïnes.

  Peru: een diverse natuur

  De Inca’s zijn niet de enigen die hun mysterieuze sporen hebben achtergelaten in Peru. Nog mysterieuzer zijn de Nazca Lines. Deze tekeningen zijn uitgehouwen in woestijnrotsen en zijn zo enorm dat je ze alleen vanuit de lucht kan zien. En niemand weet wie ze geplaatst heeft.

  Woestijnhitte en ijskou. Peru kent beiden. De Cordillera Blanca is een van de hoogste gebergtes ter wereld, waar Quechua sprekende Indianen langs besneeuwde bergtoppen wandelen. Vlakbij en even koud ligt ‘s werelds hoogste meer, het Titicameer.

  Prachtige steden in Peru

  Te midden van de diverse natuur liggen verschillende interessante dorpen en steden. Bezoek in de woestijn het oasedorp Huacachina, waar je met een sandboard van de omringende duinen afglijdt. Of vaar samen met roze rivierdolfijnen door de Amazone naar de afgelegen stad Iquitos. De hoofdstad van Peru is Lima, waar je een koloniale binnenstad, schitterende musea en een bruisend nachtleven vindt. Peru zal je blijven verbazen.

  In de herfst is er een terugkom zaterdag op de Veluwe, met kampvuur; hoe is het je vergaan, weer terug in het gezin en werk; wat helpt, wat is gelukt? Waar kan je verder groeien?

  business

  Organisatie

  business ArtsEnCoaching
  )
  phone 0653857963
  mail_outline vincentmuller@artsencoaching.nl
  place Rusthofflaan 50C 2171EX Sassenheim Nederland
  keyboard_arrow_up