Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wintercursus 2020

  Ga je ook mee met de Wintercursus 2020? Op dit moment wordt door de programmacommissie (Patricia van Sambeek, Danielle Bischoff-Tulleken en Pieter Bots) de laatste hand gelegd aan het programma en natuurlijk het vragen van de specialisten. Maar de locatie kunnen wij wel al melden en natuurlijk kan je ook al gelijk inschrijven.


  Een tipje van het programma kunnen wij u alvast geven:

  • MDL met Xander Vos, Dijklander Ziekenhuis (Hoorn/Purmerend)
  • KNO met Robert Scheeren, KNO Arts in het Spaarne Gasthuis (Haarlem)

  place Sauze d'Oulx
  add 20.0 punten
  euro_symbol € 750.00
  access_time 09:00 - 17:00

  € Nascholingskosten abonnee: € 750,00 Nascholingskosten geen abonnee: € 999,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  18-01-2020 t/m 25-01-2020 09:00 - 17:00 Sauze d'Oulx
  description

  Omschrijving

  Wanneer verwijs je nu door naar de klinisch geneticus, en is er al meer bekend over de CYPprofielen, bestaat er een genetische aanleg voor overgewicht? Voeding en leefstijl in de spreekkamer van de MDL. Diëten bij IBS zoals fodmab, leverfunctiestoornissen en het microbioom. Acute KNO in de huisartsenpraktijk, praktische tips die je de volgende dag meteen in je praktijk meeneemt.

  Aan de andere kant van de berg van Sestrière ligt Sauze d’Oulx op 1500 m hoogte vlakbij de grens met Frankrijk. De Franse sfeer is ook terug te vinden in de regionale keuken die een combinatie biedt van de beste specialiteiten uit Frankrijk en Italië.

  Sauze d’Oulx is de tweede wintersportplaats van de Via Lattea en vergeleken met soortgelijke skigebieden niet duur. De meeste pistes liggen aan de zonnige kant van het dorp. Niet voor niets was Sauze d’Oulx één van de wintersportplaatsen die het decor vormden van de Olympische winterspelen van 2006. Sauze d’Oulx is een traditioneel dorp waarin je heerlijk kunt dwalen door de smalle steegjes met kinderkopjes en waar de authentieke sfeer van weleer bewaard is gebleven. Daarnaast biedt Sauze d’Oulx een stijlvol en gezellig uitgaansleven waar menig après-skiliefhebber zijn hart kan ophalen.


  Skigebied: LA VIA LATTEA

  La Via Lattea, oftewel de Melkweg, is het grootste aaneengesloten skigebied van Italië en doet haar naam eer aan. La Via Lattea bestaat uit zo’n 400 km piste waarvan het hoogste punt op 2823 m ligt. Het gebied is dankzij de 91 liften uitstekend bereikbaar. Snowboarders kunnen zich door de vele, brede pistes uitstekend vermaken op de Melkweg.

  a Via Lattea bestaat uit de skigebieden: Sestrière, Sauze d'Oulx, Sansicario, Cesana en Claviere. Het middelpunt van deze Melkweg is Sestrière met zijn fantastische pistes op Monte Banchetta. Sestrière is te verdelen in drie gebieden Banchetta, Sises en Fraitève. Twee ervan zijn bereikbaar vanuit het centrum met de liften. In totaal staan meer dan 20 zwarte afdalingen op de pistekaart. De afdalingen La Motta en Il Sises zijn de enige twee afdalingen die echt zwart te noemen zijn. Het skigebied van Sestrière bestaat uit 120 km piste met 32 skiliften. De afdaling die je zeker gedaan moet hebben is de rode afdaling vanaf de Monte Banchetta (2823 m) naar het dorp Borgata (1800 m).

  Grand hotel Besson is gelegen op een rustige locatie in het charmante oude centrum van Sauze d’Oulx. De pistes liggen op slechts 700 m en de skibus die vlakbij het hotel stopt brengt je in een mum van tijd naar de liften.

  Het hotel beschikt over o.a. een entree met receptie, een lift, bar, televisieruimte, goed uitgeruste seminar zalen en een sfeervol restaurant met een panoramisch uitzicht op de vallei. Tevens beschikt het hotel over een gezondheidscentrum met een sauna,

  een Turks stoombad, een whirlpool, een fitnessruimte en een zwembad. De kamers zijn voorzien van een televisie, kluisje en minibar. De badkamer is ingericht met douche, toilet en haardroger.


  Arrangementsprijs:

  € 1.695,-- per persoon bij een bezetting van 2 personen in een 2-persoonskamer

  € 1.995,-- per persoon bij een bezetting van 1 persoon in een 2-persoonskamer

  Skipas:

  € 200,-- per persoon 6-daagse skipas Via Lattea

  Cursusprijs:

  € 750,-- per persoon indien abonnement nascholing DOKh

  € 995,-- per persoon indien geen abonnement nascholing DOKh

  Materiaalprijs:

  ski’s Evolution € 110,= per persoon

  ski’s en schoenen Evolution € 130,= per persoon

  ski’s Performance € 130,= per persoon

  ski’s en schoenen Performance € 150,= per persoon

  eigen materiaal mee op vlucht €100,= per persoon

  Prijzen zijn:

  Inclusief:

  • 7 overnachtingen in kamers met D/WC
  • 7 x halfpension (ontbijtbuffet, dinerbuffet & kopje thee/koffie na diner)
  • welkomstdrankje
  • wijnarrangement (3 glazen huiswijn of fris tijdens diner)
  • koffie, thee en cake/gebak (afwisseling) tijdens de seminarbreaks
  • toegang wellness center
  • retour vlucht KLM + aansluitend transfer per bus

  Exclusief:

  • Fooien, drankjes en kruierskosten
  • Lunches
  • Eventuele excursies en entreegelden
  • Vervoer van eigen skimateriaal of huur skimateriaal. (Dit kunt u via DOKh regelen)
  • Reis- en annuleringsverzekering, deze dient u bij inschrijving direct af te sluiten via uw eigen verzekering.

  Annuleringsvoorwaarden Wintercursus 2020

  - Bij annulering tot 01 september 2019 bent u DOKh 50% van de reissom verschuldigd

  - Bij annulering ná 01 september 2019 is restitutie van de reissom niet meer mogelijk.

  Annuleringen kunnen alleen schriftelijk worden gemeld via irietbroek@dokh.nl dat datum van binnenkomst geldt dan voor de voorwaarden.

  business

  Organisatie

  business Stichting DOKh
  phone 0725279100
  mail_outline secretariaat@dokh.nl
  place Robijnstraat 6 1812 RB ALKMAAR

  DOKh staat voor kwalitatief hoogwaardige nascholingen voor eerstelijns zorgverleners, georganiseerd door een enthousiast team van zorgverleners en bureaumedewerkers. We hebben de bevoegdheid om accreditatie toe te kennen voor de medewerkers in de huisartsenpraktijk.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up