• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Nascholingsreis Buthan: Reis naar het geluk

  Tien dagen vol zelfsturend leren in de vorm van begeleide intervisie met als hoofdthema’s MINDFULNESS en POSITIEVE PSYCHOLOGIE, meditatie training en/of individuele coaching(optie) in de Himalaya. Een unieke nascholing in het buitenland.

  place Paro
  add 32.0 punten
  euro_symbol € 2,350.00
  access_time 08:00 - 18:00

  € Kosten begeleiding 2350 euro inclusief kosten terugkomdag. De kosten reis 3550 euro inclusief vlucht . Alles aftrekbaar als nascholing.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  03-11-2019 t/m 14-11-2019 08:00 - 18:00 Paro
  04-11-2020 t/m 15-11-2020 08:00 - 18:00 Paro
  description

  Omschrijving

  Ervaren en oefenen met het actief sturen van je aandacht enerzijds, met een open en niet oordelende houding tegenover je eigen innerlijke ervaringen en je omgeving anderzijds. Met een groepje huisartsen/specialisten ronddwalen in het prachtige Bhutan, het land van het Geluk. De prachtige wandeltocht naar het Tigers Nest, de tempel van de 2e Buda. Je bent ondergedompeld in het Boeddhisme, de oorsprong van Mindfulness. Vriendelijke Bhutanezen, ontzagwekkende tempels en Dzongs, prachtige vergezichten en exotische Aziatische geuren aan de voet van het dak van de wereld. Het klimaat overdag rond 20 graden met vaak zon en strakblauwe lucht. Experimenteren met Mindfulness en meditatie. Ontspannen werken aan je droom. Na afloop weer een opgeladen accu, nieuwe tools, nieuwe ideeën of misschien een veranderd perspectief. Weer aan het roer met een gerichte (bewuste) koers. Plek voor maximaal 9 huisartsen/specialisten. Accreditatie 32 intercollegiale toetsgroeppunten.


  Deze reis is voor oud-cursisten. Een verdiepende Mindfulness reis op zoek naar wat geluk voor jou betekent. Veel meditatie gecombineerd met intervisie met je collega’s. Mooi concept waarbij alle lagen van je persoonlijkheid in het licht komen. Daarnaast een nieuwe manier van goed luisteren en vragen stellen tijdens de intervisie. En als je terugkomt heb je een begin gemaakt met ‘Geweldloze Communicatie’ en ‘Deep Democracy voor groepen’ volgens M. Ghandi en N. Mandela.


  Wat is geluk voor jou? Waar is het begin? Is er een eind? Is het groot of klein? Is het tastbaar?


  De reis naar het land van Geluk wordt verzorgd door reisbureau Snow Leopard te Den Haag of met Outsight Travel. De begeleiding van de intervisie is door Vincent Muller, coach-supervisor NHG.

  business

  Organisatie

  business ArtsEnCoaching
  )
  phone 0653857963
  mail_outline vincentmuller@artsencoaching.nl
  place Rusthofflaan 50C 2171EX Sassenheim Nederland
  keyboard_arrow_up