Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Starten met stoppen (roken) - vervolgcursus

  De NHG-Standaard Stoppen met roken geeft richtlijnen voor diagnostiek en beleid om rokers op een effectieve manier te adviseren en te begeleiden bij het stoppen met roken. Om geregistreerd te blijven dient u zich periodiek te her-registreren. In periodes van vijf jaar toont u aan dat uw kennis en ervaring actueel is.

  place Uitgeest
  add 6.0 punten
  euro_symbol € 325.00
  access_time 09:00 - 16:00

  * Prijs: € Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 325,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 385,00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-10-2019 09:00 - 16:00 Uitgeest
  description

  Omschrijving

  De stoppen-met-roken scholing van het NHG, voor huisartsen en/of praktijkmedewerkers, is opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met roken. Dit kwaliteitsregister is ontwikkeld door het Partnership Stop met Roken, een samenwerkingsverband uit het gezondheidszorgveld. Het is gebaseerd op de Zorgmodule Stoppen met Roken waarin de norm voor goede zorg bij stoppen met roken is beschreven. Professionals die bekwaam zijn in het geven van intensieve begeleiding bij het stoppen met roken kunnen zich registreren in het kwaliteitsregister. Na 2013 zullen de ingangseisen strenger worden en zullen de ingeschrevenen zich moeten voorbereiden op de herregistratie na 5 jaar: 15 geaccrediteerde nascholingspunten in 5 jaar, verspreid over minimaal 3 jaar en daarnaast het leveren van 100 uren Stoppen met Roken begeleiding in 5 jaar, verspreid over minimaal 5 jaar.

  list

  Programma

  08.30 uur Ontvangst met koffie en thee

  09.00 uur Start cursus

  12.30 uur Lunch

  16.00 uur Afsluiting


  business

  Organisatie

  business Stichting DOKh
  )
  phone 0725279100
  mail_outline secretariaat@dokh.nl
  place Robijnstraat 6 1812 RB ALKMAAR

  DOKh staat voor kwalitatief hoogwaardige nascholingen voor eerstelijns zorgverleners, georganiseerd door een enthousiast team van zorgverleners en bureaumedewerkers. We hebben de bevoegdheid om accreditatie toe te kennen voor de medewerkers in de huisartsenpraktijk.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up