Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Warffumcursus 2019

  Opnieuw een Warffumcursus met onderwerpen die zeer variëren. Medische zaken komen uiteraard ruim aan bod, alsook zinnenprikkelende topics die niet direct binnen het medische vakgebied passen, maar wel degelijk raken aan onze dagelijkse praktijk. Inmiddels een traditie in de Warffumcursus, toch? Dit jaar bijvoorbeeld: muziektherapie, patiënten recht en literatuur in de geneeskunde.


  Zoals altijd hebben we weer pakkende sprekers die interactief onderwijs bieden. En daarnaast is er natuurlijk voldoende tijd voor ‘het sociale’ deel van de cursus.

  place Dalfsen
  add 19.0 punten
  euro_symbol € 999.00
  access_time 10:00 - 14:15

  € Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 999,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 1 224,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  25-09-2019 t/m 27-09-2019 10:00 - 14:15 Dalfsen
  02-10-2019 t/m 04-10-2019 10:00 - 14:15 Dalfsen
  description

  Omschrijving

  Op het onderwijsprogramma staat o.a.:

  Acute geneeskunde

  Onder leiding van Remco Rietveld, huisarts en Kaderarts Spoedzorg tezamen met Ditmar Schakenraad, SEH-arts NWZ. Zij nemen met ons onderwerpen onder de loep die huisartsen verwijzen naar de SEH maar ook zelf kunnen behandelen.

  Nefrologie

  De nieuwste richtlijnen, valkuilen, wat moeten we met de nieuwe CKD-EPI waarde i.p.v. eGFR, iedereen verwijzen?

  Sprekers: Gideon Verhave en Karine de Groot, nefrologen NWZ.

  Na het grote succes in 2018 hebben we Eveline Terwindt gevraagd opnieuw te komen. Zij is werkzaam als SEH-arts en Medisch Manager Ambulancezorg RAV Noord-Holland en is recent een samenwerkingsverband aangegaan met een psychosociaal therapeut en een orthopedagoog om een expertisecentrum op te zetten in medische hypnose. Zij zal ons dit keer meenemen in de wereld van (evidence based) hypnotherapie behandeling voor o.a. kinderen met buikpijn.

  Patiënten recht

  Rechter Loekie van der Heijden wijdt ons in op het gebied van rechten van patiënten, geenszins taaie droge stof kunnen we beloven!

  Handletsel, ogenschijnlijk klein letsel met, als we niet oppassen, grote gevolgen. Dat en andere zaken nemen we uitgebreid door met de plastisch chirurgen Frederik van Oosterom en Rens Huisinga uit het NWZ.

  business

  Organisatie

  business Stichting DOKh
  phone 0725279100
  mail_outline secretariaat@dokh.nl
  place Robijnstraat 6 1812 RB ALKMAAR

  DOKh staat voor kwalitatief hoogwaardige nascholingen voor eerstelijns zorgverleners, georganiseerd door een enthousiast team van zorgverleners en bureaumedewerkers. We hebben de bevoegdheid om accreditatie toe te kennen voor de medewerkers in de huisartsenpraktijk.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up