Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • PiL 2019-02

  PiL – Praktijkgerichte nascholing over farmacotherapie in de eerste lijn, is een schriftelijke nascholingsformule voor openbaar apothekers, ziekenhuisapothekers en huisartsen. De uitgave is een combinatie van een papieren tijdschrift en e-learning. Bij ieder nummer behoren vanaf 2015 ten minste twee op artikelen in het tijdschrift gebaseerde e-learnings, die onder meer bestaan uit een entreetoets, tussentijdse toetsvragen en een eindtoets. De e-learningmodules worden op de website www.pil-nascholing.nl opgenomen en bevatten diverse soorten toetsvragen (open, meerkeuze, juist/onjuist, stellingen, etc.).

  PiL verschijnt ieder kwartaal. Elke editie bevat naast de hoofdartikelen een groot aantal rubrieken, waaronder nieuwe middelen, medicatieveiligheid, casuïstiek en bijzondere patiënten. De artikelen zijn zo opgezet dat zij een vertaling bieden van wetenschap naar praktijk en voor elk van de doelgroepen relevant en uitdagend zijn.

  laptop E-learning
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 199.00

  € Het inschrijfgeld betreft een abonnement op PiL per jaar. Elk kwartaal worden 2 geaccrediteerde e-learnings aangeboden, zodat het inschrijfgeld recht geeft op het volgen van 8 e-learnings.

  business

  Organisatie

  business Prelum Uitgevers
  mail_outline gaia@prelum.nl
  place De Molen 37 3994 DA Houten
  keyboard_arrow_up