Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Geriatrische Revalidatiezorg 2019

  Waar staat de geriatrische revalidatiezorg anno 2019 en waar is ruimte voor verbetering?

  Hoe maken we GRZ toekomstbestendig?

  Tijdens deze studiedag is er aandacht voor belangrijke knelpunten en praten deskundige sprekers u bij over recente ontwikkelingen zoals eHealth, het meetplan en de wisselende triage.  Deze bijeenkomst is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, GZ psychologen, gedragsdeskundigen, huisartsen, klinisch geriaters en andere medisch specialisten, paramedici, verpleegkundigen en managers in de ouderen-, thuiszorg en chronische zorg, voor zorgverzekeraars en beleidsmakers.

  place Utrecht
  add 5.0 punten
  euro_symbol € 355.00
  access_time 10:00 - 15:45

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  09-10-2019 10:00 - 15:45 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Zie website

  list

  Programma

  Zie website

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na deze studiedag heeft de deelnemer:

  - Een actueel beeld over de stand van zaken binnen de GRZ.

  - Weet de deelnemer wat er aan zorgpadden en ontwikkelingen zijn binnen de GRZ.

  -Heeft de deelnemer gehoord over ontwikkelingen op het gebied van eHealth en wat er allemaal al is. Deelnemers kunnen vooraf insturen of ze al gebruik maken van eHealth en op welke manier.

  - Heeft de deelnemer kennis van de beschikbare literatuur als het gaat om eHealth en horen ze meer over usability, feasibility en effectiviteit van eHealth bij ouderen.

  - Krijgt de deelnemer inzicht over verschillende manieren en verschillen in triage en kijken we naar hoe het op landelijk gebied eraan toe gaat.

  - krijgt de deelnemer de presentatie te zijn van de zaken rondom het Meetplan Geriatrisch revalidatie en de eerste wetenschappelijke resultaten, die hieruit voort zijn gevloeid.

  - Ziet de deelnemer hoe de pilot ‘diagnoseperiode’ is opgezet en hoe de periode van diagnose stellen helpend is om de meest effectieve behandeling aan te bieden. Deze workshop wordt gegeven vanuit het perspectief van een zorgverzekeraar

  - Heeft de deelnemer meer inzicht in het huidige aanbod en het toekomstperspectief

  - Krijgt de deelnemer meer informatie over meten en gebruiken van meetinstrumenten binnen de GRZ, de theoretische en de praktische kant.

  business

  Organisatie

  business Leids Congres Bureau
  mail_outline info@leidscongresbureau.nl
  place lammenschansweg, 144 2301 GB Leiden Nederland

  In 1986 organiseerden we ons eerste congres. Dat betekent dat we dit werk inmiddels meer dan dertig jaar doen. Onze eigen congressen en studiedagen richten zich op actuele onderwerpen die interessant zijn voor professionals bij de overheid en in de zorg- en welzijnssector. Geaccrediteerd door de brancheorganisaties en onder leiding van kundige en enthousiaste professionals uit het veld.

  keyboard_arrow_up