Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • ALV NHG Symposium 2019

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering staan we stil bij de activiteiten van de afgelopen periode. In het symposium gaan wij dieper in op wat e-health kan betekenen voor de huisartsenzorg.


  Let op: Dit symposium is alleen voor NHG-leden!

  place Utrecht
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  event 24-06-2019

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  24-06-2019 Onbekend Utrecht
  description

  Omschrijving

  Wildgroei aan gezondheidapps

  E-health krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Beleidsmakers, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties geloven dat e-health veel problemen in de zorg zou kunnen oplossen. Er worden daarom vele miljoenen geïnvesteerd in het ontwikkelen en testen van e-healthtoepassingen. Gevolg is een wildgroei aan gezondheidsapps, met name gericht op de consument/patiënt. Wat betekent dit voor u, uw relatie met de patiënt en uw consult?


  Gastspreker hoogleraar Huisartsgeneeskunde Niels Chavannes van LUMC presenteert zijn onderzoek naar e-health en de bewijslast daarvoor. Daarna neemt Dr. Freke Zuure, programmaleider e-health bij het NHG, u mee in de e-healthontwikkelingen die u als huisarts raken of gaan raken, en vertellen we over onze ambities met Thuisarts.nl. Samen gaan we na waar kansen en uitdagingen liggen en hoe het NHG en de leden kunnen samenwerken. Het symposium zal worden voorgezeten door prof. Jako Burgers, strategisch medisch adviseur NHG.

  business

  Organisatie

  business NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap)
  mail_outline r.mimpen@nhg.org
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT

  Het Nederlands Huisartsen Genootschap is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen en heeft als doel een wetenschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening door de huisarts te bevorderen. Door vertaling van wetenschap naar de huisartsenpraktijk draagt het NHG bij aan de professionalisering van de beroepsgroep.

  keyboard_arrow_up