Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wagro-café Nijmegen: AVG

  Op 25 mei 2018 ging de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht, alweer een jaar geleden dus. Tijdens de workshop geven we een algemene toelichting op de AVG en vooral de praktische consequenties, ook voor de niet-praktijkhoudend huisarts. Hierbij zullen we stilstaan bij de toedeling van verantwoordelijkheid tussen de verschillende actoren in de zorg (praktijkhouders, waarnemers, ZZP’ers, medewerkers en ICT-leveranciers).

  place Malden
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 45.00
  event 27-06-2019
  access_time 19:00 - 21:45

  * Prijs: € Leden € 45,- / Aios € 35,- / Niet-leden € 55,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  27-06-2019 19:00 - 21:45 Malden
  description

  Omschrijving

  De AVG vraagt van zorgprofessionals dat zij ‘aantoonbaar en passend’ beveiligd zijn. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging van je laptop, telefoon en email Wat zijn de belangrijkste valkuilen en welke maatregelen kunnen we nemen om deze te vermijden?’

  En natuurlijk is tijdens de presentatie ruimte voor het stellen van vragen!’

  list

  Programma

  19.00 uur: Inloop met soep en broodjes

  19:30 uur: Start

  21:45 uur: einde met de mogelijkheid nog even een drankje te drinken

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up