Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Grip op loslaten

  Een nieuwe kijk op psychische klachten en burn-out preventie.

  Past Reality Integration is een nieuwe tak binnen de psychotherapie waarbij de cliënt leert om zelfstandig zijn eigen hardnekkige patronen en vaak dysfunctionele coping gedrag te herkennen. En de onderliggende problemen stap voor stap helder te krijgen en op te ruimen.

  Dit geeft nieuwe mogelijkheden ten aanzien van burn-out preventie voor de professional zelf, alsmede nieuwe (zeer effectieve!) ingangen voor recidiverende en/of ernstiger psychische klachten bij patiënten. De interne locus of control van mensen wordt vergroot, mensen leren om autonoom de kern van de problemen aan te pakken.

  place Zwijndrecht
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 75.00
  access_time 19:00 - 22:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  13-06-2019 19:00 - 22:00 Zwijndrecht
  description

  Omschrijving

  In de afgelopen jaren is er toenemend ervaring vanuit de huisartsenpraktijk opgedaan, waar de technieken van PRI in een beknopte variant goed toepasbaar blijken.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  In deze nascholing leert de huisarts de beginselen van het toepassen van de PRI-technieken. De deelnemer krijgt inzicht in welke patiëntgroepen het meeste baat kunnen hebben bij PRI om gericht te kunnen doorverwijzen. De huisarts leert de theorie kort en bondig uit te leggen en in opzet toe te passen bij patiënten zodat men er direct al mee aan de slag kan.

  In het kader van burn-out preventie voor de huisarts zelf wordt surmenage toegelicht en de wijze waarop de technieken van PRI hier op inhaken.

  business

  Organisatie

  business PRI (Past Reality Integration)
  mail_outline mdevreugd@yahoo.com
  place Ijsselmeer 34 3332EX Zwijndrecht Nederland

  We zijn een kwalitatief hoogwaardige netwerkorganisatie met verschillende onderdelen. Er is PRI Internationaal, het PRI Opleidingsinstituut dat de basisopleiding, nascholingen en masterclasses verzorgt. De opgeleide PRI therapeuten zijn zelfstandige ondernemers. Zij werken onder de kwaliteitsborging van een PRI licentie. Verder organiseren we (online)trainingen, events en reizen.

  keyboard_arrow_up