Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • E-learning ROTA Virus

  Vanaf 1 juni 2020 wordt de rotavirusvaccinatie als onderdeel van het Rijksvaccinatieprogramma aangeboden aan baby’s die het meest kwetsbaar zijn voor dit virus.


  Wil jij leren welke groepen kinderen in aanmerking komen voor deze vaccinatie, hoe je het vaccin kunt toedienen en wie welke taak heeft binnen de RVP richtlijn rotavirusvaccinatie? En wil je leren hoe je in gesprek kunt gaan met ouders over deze vaccinatie? Doe dan de gratis e-learning Rotavirusvaccinatie.

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  description

  Omschrijving

  Na het volgen van de e-learning beschik je over de kennis om de rotavirusvaccinatie toe te dienen en hierover het gesprek met ouders te voeren. Voorafgaand aan de e-learning dien je over voldoende basiskennis over het RVP te beschikken.

  list

  Programma

  Het doorlopen van de e-learning kost ongeveer 1 uur. Je hoeft de e-learning niet in een keer af te ronden, dit kan in meerdere sessies. Het systeem onthoudt waar je bent gebleven.


  Na het doorlopen van de volledige e-learning krijg je toegang tot de eindtoets. Deze toets bestaat uit 20 meerkeuzevragen en duurt ongeveer 20 minuten. Als je minimaal 70% van de vragen goed hebt beantwoord ben je geslaagd. Je kunt de toets twee keer herkansen. Als je bent geslaagd kun je zelf het certificaat downloaden.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na het afronden van de e-learning rotavirusvaccinatie kun je:

  • begrijpen wat het rotavirus is en hoe de rotavirusvaccinatie werkt.
  • het proces van indicatie en vaccinatie uitvoeren.
  • rotavirusvaccinatie toedienen en hierbij mogelijke contra-indicaties signaleren.
  • met ouders een gesprek voeren over het rotavirus en rotavirusvaccinatie.
  • de context van rotavirusvaccinatie begrijpen.
  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht

  De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod.

  keyboard_arrow_up