Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Beroerte: Behandeling door de keten heen

  Jaarlijks worden 45.000 mensen getroffen door een CVA oftewel een beroerte. Het is de belangrijkste oorzaak van invaliditeit. Elke huisartsenpraktijk heeft te maken met deze groep patiënten en zal, naar verwachting, steeds meer met deze groep patiënten te maken krijgen. 

  Vragen die aan bod komen tijdens deze scholing zijn o.a.: Hoe vindt de diagnostiek plaats? Wat zijn de nieuwste behandelmethodes? Wat is belangrijk m.b.t. de preventie? Eveneens zal er aandacht besteed worden aan de gevolgen & de behandeling, het betrekken van de naasten en de begeleiding. Hoe kan de patiënt in de eerste lijn het beste ondersteund worden, en wat kan je daar zelf als huisarts en POH-er in betekenen.

  place Soest
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 95.00
  access_time 18:00 - 21:15

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  03-06-2019 18:00 - 21:15 Soest
  description

  Omschrijving

  De scholing wordt verzorgd door medewerkers (neuroloog, revalidatiearts, neurologie thuiszorg verpleegkundige, ketencoördinator) van de Stroke Service Eemland.

  list

  Programma

  Van 18:00 uur tot 18:30 uur  Ontvangst met warme maaltijd

  Van 18:30 uur tot 21:15 uur  Programma

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up