Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Onderwijsconferentie

  Wilt u alles weten over activerend leren en blended learning? Schrijf u dan in voor de LUMC-Onderwijsconferentie 2019. Het evenement wordt dinsdag 4 juni gehouden in gebouw 3.

  place Leiden
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 12:00 - 17:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-06-2019 12:00 - 17:00 Leiden
  description

  Omschrijving

  Iedereen die, op welke manier dan ook, betrokken is bij onderwijs en opleiden is van harte welkom. Het programma gaat om 11.45 uur van start met een lunch op het onderwijsmarktplein. Daar vindt u informatie over diverse thema’s uit LUMC strategie en de onderwijsvisie: blended learning, active learning, docentprofessionalisering, interprofessioneel leren, internationalisering en nog veel meer.

  De keynote wordt verzorgd door Anique de Bruin, hoogleraar aan de universiteit van Maastricht. Haar expertise ligt op het gebied van self-regulated learning. Op de onderwijsconferentie behandelt ze vragen zoals: hoe sturen studenten hun eigen leerproces? En hoe kunnen ze daarin ondersteund worden?

  Na de opening en keynote gaat u aan de slag in verschillende workshops. Als afsluiting worden de jaarlijkse onderwijsprijzen door studievereniging M.F.L.S. uitgereikt

  list

  Programma

  11.45 uur Ontvangst, lunch & markt 

  12.30 uur Welkom door de dagvoorzitter, Frank Damen 

  12.35 uur Opening door de decaan, Pancras Hogendoorn

  12.50 uur Keynote: Anique de Bruin 

  13.30 uur Workshop ronde 1 

  14.45 uur Theepauze & markt

  15.15 uur Workshop ronde 2

  16.35 uur Afsluiting

  17.00 uur Einde & Onderwijsprijzen 

  business

  Organisatie

  business Boerhaave Nascholing
  mail_outline boerhaavenascholing@lumc.nl
  place Hippocratespad 21 2333 ZD LEIDEN

  Boerhaave Nascholing is er voor medisch- en zorgprofessionals die altijd doorgaan met leren. Als onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing aan. De leerstof uit onze cursussen kunt u als huisarts of medisch specialist direct in de praktijk toepassen.

  keyboard_arrow_up