• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Teaching on the run module 6- Lastige gesprekken in de opleiding

  Het Teaching on the Run programma bestaat uit afzonderlijk te volgen modules, die elk 3 uur duren. De modules kunnen gevolgd worden in groepen van 8-12 deelnemers. Dit kunnen specialisten uit verschillende disciplines zijn, maar het programma leent zich ook goed voor het volgen door een vakgroep of maatschap al dan niet samen met de aios. In het laatste geval wordt het programma zoveel mogelijk afgestemd op de deelnemende vakgroep.


  Trainingsdata en aanmelden

  De Isala Academie verzorgt de training op aanvraag. Dat betekent dat we de datum in overleg vaststellen. U kunt uw interesse voor één of meerdere modules kenbaar maken via totr@isala.nl. Klik op de 'inschrijven' button voor meer informatie over deze modules.

  add 3.0 punten
  euro_symbol € 200.00
  access_time 17:30 - 20:30

  € Vanwege de inzet van trainingsacteurs geldt voor module 6 ‘Lastige gesprekken in de opleiding’ een tarief van € 200 (tot 18.00 uur) of € 250 (na 18.00 uur) per deelnemer excl. reiskosten docent en trainingsacteur. Voor instellingen buiten de OOR Noordoost gelden hogere tarieven.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-04-2019 17:30 - 20:30 Enschede
  09-04-2019 18:00 - 21:00 Zwolle
  26-09-2019 17:00 - 20:00 Groningen
  22-10-2019 17:00 - 20:00 Groningen
  description

  Omschrijving

  Met de strengere eisen die de laatste jaren gesteld worden aan de begeleiding van coassistenten en aios zijn de taken die de medisch specialist als supervisor van deze leerlingen moet uitvoeren er niet eenvoudiger op geworden. Hoe kan een opleider of supervisor een zo goed mogelijk beeld krijgen van de competenties van de leerling? Hoe krijgt de opleider of supervisor informatie over de aios ten aanzien van de groei in EPA’s? Hoe verzamelt u als verantwoordelijke supervisor genoeg goede informatie? Welke valkuilen zijn er bij een voortgangs- en beoordelingsgesprek? Hoe kun je de uitblinkende aios helpen om zich nóg verder te verbeteren? Hoe kan zo’n gesprek gevoerd worden als de boodschap niet (alleen maar) constructief en positief is, maar er ook een paar harde noten moeten worden gekraakt? En hoe kunnen de verschillende competentie-rollen van de coassistent of aios voldoende worden belicht? U krijgt de gelegenheid om voortgangs- en beoordelingsgesprekken te oefenen met een ervaren trainingsacteur. U kunt daarbij uw eigen casuïstiek inbrengen, of gebruik maken van de scenario’s die wij voor u hebben voorbereid.


  In deze workshop wordt met een acteur geoefend.


  Kosten

  De prijs per deelnemer per training is €150 (tot 17.00 uur) of €200 (na 17.00 uur) excl. reiskosten van de docent. Vanwege de inzet van trainingsacteurs geldt voor module 6 ‘Lastige gesprekken in de opleiding’ een tarief van €200 (tot 17.00 uur) of €250 (na 17.00 uur) per deelnemer excl. reiskosten docent en trainingsacteur.

  Voor instellingen buiten de OOR Noordoost gelden hogere tarieven. Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum 12. U ontvangt vooraf een offerte van de Isala Academie.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na afloop van de workshop kent de deelnemer:

  • het verschil tussen begeleiden en beoordelen in de coschappen en de medische vervolgopleidingen
  • de belangrijkste valkuilen in feedback-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken
  • ‘moeilijke’ thema’s in voortgangs- en beoordelingsgesprekken aan de orde stellen en bespreken


  business

  Organisatie

  business Isala Academie
  mail_outline aanmelding@isala.nl
  place Dr van Deenweg 1-11 8025 BP Zwolle
  keyboard_arrow_up