Deze cursus is verlopen

Online nascholing "Casus Mevrouw Van Dijk"

Een groot deel van de Astma en/of COPD patiënten wordt in de huisartsenpraktijk gediagnosticeerd. Echter het stellen van een juiste diagnose is niet altijd even makkelijk. Symptomen, testresultaten en het verhaal van de patiënt kunnen verwarrend en tegenstrijdig zijn. In deze online cursus leert u aan de hand van theorie, video en casuïstiek de juiste diagnose te stellen gebaseerd op de nieuwe referentiewaarden (GLI) om vervolgens een...

Gratis
1 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
04 Mar 2019
28 Feb 2022
1 Punten
ABC1
Huisarts
04 Mar 2019
28 Feb 2022
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
04 Mar 2019
28 Feb 2022
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
04 Mar 2019
28 Feb 2022
1 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Doet u voor het eerst een online activiteit van Boehringer Ingelheim, maak dan een account aan. Vul uw gegevens in, en volg direct de nascholing!

Deelname is gratis. Na afloop wordt uw deelname aangemeld bij GAIA.

Inleiding

Een groot deel van de Astma en/of COPD patiënten wordt in de huisartsenpraktijk gediagnosticeerd. Echter het stellen van een juiste diagnose is niet altijd even makkelijk. Symptomen, testresultaten en het verhaal van de patiënt kunnen verwarrend en tegenstrijdig zijn. In deze online cursus leert u aan de hand van theorie, video en casuïstiek de juiste diagnose te stellen gebaseerd op de nieuwe referentiewaarden (GLI) om vervolgens een passend behandelbeleid te kunnen starten.

Programma

1 uur Diagnose en behandelbeleid gebaseerd op de nieuwe referentiewaarden.

MedClass (Boehringer Ingelheim B.V.)

MedClass is het educatieve platform van Boehringer Ingelheim B.V. Bij MedClass leer je op jouw manier. Kies voor een nascholing op locatie, bekijk onze video’s of volg een e-learning wanneer het jou uitkomt.