Deze cursus is verlopen

Online Nascholing "Voorbij de valkuilen" - beoordeling

Hoewel patiënten op veel manieren hinder kunnen ondervinden van hun COPD, is een blijvende luchtwegobstructie hét kenmerk van deze aandoening. Spirometrie kan een hulpmiddel zijn om dit aan te tonen.  Echter, alleen goed uitgevoerd onderzoek mag op inhoud worden beoordeeld. In deze online nascholing staat die beoordeling centraal, wat is de uitkomst van een spirometrisch onderzoek en hoe moet u de resultaten beoordelen? 

Gratis
1 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
04 Mar 2019
31 Jul 2022
1 Punten
ABC1
Huisarts
04 Mar 2019
31 Jul 2022
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
04 Mar 2019
31 Jul 2022
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
04 Mar 2019
31 Jul 2022
1 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Doet u voor het eerst een online activiteit van Boehringer Ingelheim, maak dan een account aan. Vul uw gegevens in en volg direct de nascholing!

Deelname is gratis. Na afloop wordt uw deelname aangemeld bij GAIA.

Inleiding

Hoewel patiënten op veel manieren hinder kunnen ondervinden van hun COPD, is een blijvende luchtwegobstructie hét kenmerk van deze aandoening. Spirometrie kan een hulpmiddel zijn om dit aan te tonen. 

Echter, alleen goed uitgevoerd onderzoek mag op inhoud worden beoordeeld. In deze online nascholing staat die beoordeling centraal, wat is de uitkomst van een spirometrisch onderzoek en hoe moet u de resultaten beoordelen? 

Programma

1 uur Beoordelen spirometrisch onderzoek

MedClass (Boehringer Ingelheim B.V.)

MedClass is het educatieve platform van Boehringer Ingelheim B.V. Bij MedClass leer je op jouw manier. Kies voor een nascholing op locatie, bekijk onze video’s of volg een e-learning wanneer het jou uitkomt.