Deze cursus is verlopen

OUDERENGENEESKUNDE MAASTRICHT 2.0

Beste collega, Graag willen wij u uitnodigen voor de 12e editie van het congres “Ouderengeneeskunde Maastricht 2.0” dat op 10, 11 en 12 april 2019 in het mooie en gezellige Maastricht zal plaatsvinden. Het programma is weer zeer gevarieerd met een breed scala aan uitdagende onderwerpen en actuele ontwikkelingen in de ouderengeneeskunde waarvoor wij gerenommeerde sprekers gevraagd hebben. Enkele onderwerpen die in dit 3-daagse congres aan...

795
18 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 795
Opmerking :Voor specialisten in opleiding: €575

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
01 Mar 2019
30 Apr 2019
18 Punten
ABC1
Huisarts
01 Mar 2019
30 Apr 2019
18 Punten
ABC1
Physician Assistant
01 Mar 2019
30 Apr 2019
18 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
01 Mar 2019
30 Apr 2019
18 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 30 %
Samenwerken 10 %
Kennis en wetenschap 30 %
Maatschappelijk handelen en preventie 10 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Het 12de jaarcongres wordt gehouden op de vertrouwde locatie La Bonbonnière gelegen in het historische centrum van Maastricht. De locatie ligt tussen het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwenplein in. U reist op eigen gelegenheid en de locatie is zeer goed met het openbaar vervoer en de auto te bereiken. Parkeren kan in de parkeergarage onder het Vrijthof of de O.L.Vrouweparking beiden op circa 5 wandelminuten van de locatie en is op eigen kosten.


Arrangement

• Deelname aan het congres

• Koffie/thee/fris en snacks in de pauzes

• Uitgebreid lunchbuffet met saladebar

• Afsluitende receptie op openingsdag woensdag 10 april


U dient uw overnachtingen zelf te boeken. Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn hebben wij arrangementen afgesproken met diverse hotels. Bij de bevestiging van uw aanmelding ontvangt u van ons een overzicht van de prijzen en de informatie om uw overnachtingen te boeken. Mochten om één of andere reden de arrangementen niet passend zijn voor u dan bent u natuurlijk vrij om van een ander hotel gebruik te maken.

Inleiding

Beste collega,

Graag willen wij u uitnodigen voor de 12e editie van het congres “Ouderengeneeskunde Maastricht 2.0” dat op 10, 11 en 12 april 2019 in het mooie en gezellige Maastricht zal plaatsvinden.

Het programma is weer zeer gevarieerd met een breed scala aan uitdagende onderwerpen en actuele ontwikkelingen in de ouderengeneeskunde waarvoor wij gerenommeerde sprekers gevraagd hebben.

Enkele onderwerpen die in dit 3-daagse congres aan bod zullen komen zijn: dementie bij migranten, geriatrische revalidatie, nieuwe vormen van geriatrische zorg, waaronder hospital@home, trombo-embolieën en kanker, nieuwe ontwikkelingen bij diabetes mellitus, de wet zorg en dwang, oncologie bij ouderen en palliatieve zorg. Ook zullen enkele AIOS hun onderzoek komen presenteren.

Wij hopen dat uw belangstelling gewekt is en zien uit naar uw komst.

Namens de organisatoren,

Jos Schols, hoogleraar ouderengeneeskunde

René Jansen, klinisch geriater

Ruud Huygens, organisatie


Let op: Alleen inschrijven als u tot de regio Maastricht behoort! Accreditatie is in aanvraag.

Stichting Postacademische Nascholingen

bestuur@stipona.nl
13, Tarweland, Leusden, 3833VR