• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Reanimatie & AED Verenso

  De zorgprofessional levert zorg. Zorg op verschillende vlakken en op verschillende niveaus. De geboden zorg zal effectief zijn indien deze in een veilige en voldoende vertrouwde omgeving geboden wordt. Hiervoor zal de praktijk kaders scheppen en aan fysieke en emotionele behoeften voldoen. Hierbij hoort de voorbereiding op calamiteiten. Binnen iedere doelgroep kan men te maken krijgen met acute hulp i.v.m. een calamiteit. De organisatie zal hier direct en met kennis van zaken op moeten reageren. Zowel voor de veiligheid van zijn/haar cliënt als voor zichzelf.

  Daarnaast heeft de organisatie een sociale en wettelijke verplichting op het gebied van bedrijfshulpverlening ten aanzien van collega’s en omgeving.

  place Nieuwegein
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 50.00
  access_time 14:00 - 17:00

  € Inschrijving per groep (In Company)

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  28-01-2019 14:00 - 17:00 Nieuwegein
  description

  Omschrijving

  De training is bedoeld voor iedereen die snel en effectief wil ingrijpen bij een circulatiestilstand om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten. 

  Globale inhoud:

  -Theoretische kennis over hartfalen, menselijk lichaam / bloedsomloop, reanimatie

  - Praktische oefeningen op het gebied van reanimatie, alarmering en gebruik van een AED

   

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Deelnemers leren te reanimeren en de Automatische Externe Defibrillator (AED) te gebruiken zodat zij direct hulp kunnen bieden in geval van een circulatiestilstand. Dit conform de eis uit arbowet artikel 15.

  business

  Organisatie

  business BHV.NL
  mail_outline info@bhv.nl
  place Kerkenbos 10-63 6546BB Nijmegen
  keyboard_arrow_up