Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • 5e Multidisciplinair Symposium Down Syndroom

  Down Syndroom in de praktijk

  “Bent u ook benieuwd waar het touw heen leidt?”

  Tijdens het 5e Multidisciplinaire Symposium Down Syndroom worden de laatste (medische) ontwikkelingen belicht en bediscussieerd. De richtlijn voor kinderen wordt momenteel herzien. In lijn hiermee wordt er voor de 18+ groep voor het eerst een medische richtlijn geschreven. Het symposium gaat dieper in op de nieuwe inzichten over de schildklier, voeten, longen, slaapapneu, spraakbevordering, seksualiteit en anticonceptie en de transitie en coördinatie van zorg. Daarnaast zult u meer te weten komen over robotica in de zorg.

  place Veenendaal
  add 5 punten
  euro_symbol € 195.00
  event 21-03-2019
  access_time 08:45 - 16:30

  * Prijs: € Zorgprofessional € 195,- Ouder € 75,- Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met €30,- verhoogd

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  21-03-2019 08:45 - 16:30 Veenendaal
  description

  Omschrijving

  Gedurende de pauzes is er gelegenheid met ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van het Down Sydroom in gesprek te gaan. Aan verschillende thematafels kunnen specifieke en verdiepende vragen worden gesteld. Hiermee beogen we niet alleen kennis te delen, maar ook de multidisciplinaire samenwerking te versterken.

  Kortom, een gevarieerd programma waarin de diversiteit aan aspecten rond Down Syndroom, vanuit verschillende perspectieven wordt belicht. Met een blik naar het nu, naar morgen en naar de toekomst! Pakt u het touw op?

  business

  Organisatie

  business SCEM Conference Services / Education Permanente
  mail_outline scem@scem.nl
  place Kerkstraat 21 4196 AA Tricht
  keyboard_arrow_up