Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Sportgeneeskunde: Sportmedisch Middagsymposium IJsselstreek

  Operatief of conservatief beleid ? Een overweging die regelmatig gemaakt moet worden bij de geblesseerde sporter. Waarop baseren we onze keuzes voor beleid en wat kan de orthopedisch specialist en/of (sport)fysiotherapeut vervolgens betekenen ?

  Tevens, op het moment dat er gekozen wordt voor een operatieve benadering, is het waardevol voor de fysiotherapeut om te weten wat er precies gedaan is tijdens de operatie en welke implicaties dat heeft voor het revalidatieplan c.q. de prognose. 

  place Deventer
  add 4 punten
  euro_symbol € 75.00
  event 23-04-2019
  access_time 13:30 - 17:30

  € Leden VSG en NVFS: € 60,00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  23-04-2019 13:30 - 17:30 Deventer
  description

  Omschrijving

  Dit symposium brengt de sportmedische en orthopedische zorg bij elkaar. Verneem van specialisten die dagelijks in de operatiekamer staan hoe zij verschillende orthopedische klachten benaderen en verneem van de fysiotherapeuten welke overwegingen zij maken ten behoeve van de prognose en/of het behandelplan van de geblesseerde sporter.

  Aan de hand van drie sportgerichte casussen (schouder-, knie- en hamstringklachten bij sporters) worden bovengenoemde aspecten toegelicht. Ontmoet uw regionale vakgenoten uit ziekenhuis en eerste lijn, doe inhoudelijke kennis op en ervaar de laatste innovaties op het gebied van de sportmedische orthopedische zorg. 

  business

  Organisatie

  business Stichting Opleidingen in de Sportgeneeskunde
  mail_outline sos@sportgeneeskunde.com
  place Professor Bronkhorstlaan 10A 3723 MB BILTHOVEN
  keyboard_arrow_up