Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Huisarts en POH-GGZ: Samen sterker!

  Met enthousiasme en trots kondigen we de derde editie aan van het succesvolle PsyHAG symposium ‘Huisarts en POH-GGZ: Samen Sterker’. Het enige landelijke symposium georganiseerd door en voor huisartsen en POH’s GGZ. We nodigen u dan ook allen van harte uit om als huisarts en POH-GGZ samen naar deze leerzame dag te komen, u te laten inspireren met als doel bepakt en bezakt met een rugzak vol ideeën en praktische tips weer samen huiswaarts te keren en aan de slag te gaan in de praktijk.

  place Ede
  add 6 punten
  euro_symbol € 310.00
  event 12-04-2019
  access_time 00:00 - 23:00

  * Prijs: € Huisarts € 310,- POH-GGZ € 235,- Huisarts i.o. € 235,- Overige belangstellenden € 310,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  12-04-2019 Onbekend Ede
  description

  Omschrijving

  Thema en keynote

  In deze editie staat het verhaal van de patiënt centraal. Daarbij komen thema’s als klacht en context gericht werken, normaliseren, accepteren en waardevol leven aan bod. Kom uw kennis en vaardigheden vergroten. Laat u inspireren door ervaringsdeskundigen, vakbekwame workshopleiders en onze keynote speaker prof.dr. Ernst Bohlmeijer, hoogleraar, psycholoog en auteur van succesvolle boeken als Voluit Leven en het Handboek positieve psychologie.

  Workshops en masterclasses

  Na het plenaire gedeelte en de koffie kunt u een keuze maken uit zeven interessante workshops over: autisme, zorgwekkende zorgmijders, licht verstandelijke beperking, ongewenste kinderloosheid, het KOP-model, juridische aspecten voor huisarts en POH-GGZ en over samenwerking tussen huisarts en POH-GGZ. Zie de PDF getiteld Uitgebreid programma in de rechterkolom van deze webpagina.

  In de middag gaan we de diepte in en kunt u kiezen uit een zevental masterclasses: verslaving en CGT, KOPP-kinderen, de lastige patiënt en overdracht-tegenoverdracht, persoonlijke ontwikkeling en ACT, EPA en de zorgketen, communicatie en Transactionele Analyse en tot slot ernstige somatiek en psychische klachten.

  business

  Organisatie

  business SCEM Conference Services / Education Permanente
  mail_outline scem@scem.nl
  place Kerkstraat 21 4196 AA Tricht

  Expert in leren en verbinden. Wij willen professionals helpen de zorg te verbeteren. Dat is SCEM, dat is onze missie. Daar steken we de handen voor uit de mouwen. We ontwikkelen en organiseren (na)scholingsprogramma’s, uiteenlopend van medisch kennisdomein, zorg en welzijn tot mens en recht. Ongeacht de vorm altijd een levendige samenkomst van sprekers, (zorg)professionals, energie en de toekomst. Binnen ons familiebedrijf leeft de passie voor leren, verbinden en inspireren – het is ons met de paplepel ingegeven.

  keyboard_arrow_up