Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Darmkankermaand - vijf jaar BVO

  Jaarlijks krijgen bijna 14.000 Nederlanders de diagnose darmkanker. Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk dat darmkanker in een vroeg stadium wordt opgespoord. Daarom organiseert Boerhaave Nascholing op 7 maart een nascholing over darmkanker voor huisartsen en specialisten. De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van de internationale darmkankermaand en het vijfjarig bestaan van het Bevolkingsonderzoek (BVO) darmkanker. 

  place Leiden
  add 3 punten
  euro_symbol € 125.00
  event 07-03-2019
  access_time 17:00 - 20:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  07-03-2019 17:00 - 20:30 Leiden
  description

  Omschrijving

  Bevolkingsonderzoek darmkanker

  Op het programma staan diverse presentatie die ingaan op de doelstellingen, achtergrond en de logistiek van het BVO darmkanker. Ook worden de eerste resultaten van het onderzoek gepresenteerd.

  Met elkaar in gesprek 

  Tijdens de nascholing gaat u in gesprek met andere huisartsen en specialisten over hoe de zorg voor darmkankerpatiënten het beste aangeboden kan worden. Ook wisselt u ervaringen uit en krijgt u de kans om het zorgproces voor darmkankerpatiënten vanuit het perspectief van uw collega’s te bekijken.  

  Aan u als deelnemer vragen wij u om uw eigen casuïstiek mee te brengen. Tijdens de nascholing kan deze gezamenlijk met andere professionals worden besproken.


  gps_fixed

  Leerdoelen

  De avond is succesvol als de huisarts:

  • zowel de voor- als nadelen van deelname aan het onderzoek kan benoemen;
  • achtergrond verkrijgt waarmee hij of zij de individuele patiënt beter kan begeleiden bij zowel het maken van een keuze over wel of geen deelname, dan wel gedurende het BVO traject zelf;
  business

  Organisatie

  business Boerhaave Nascholing
  mail_outline boerhaavenascholing@lumc.nl
  place Hippocratespad 21 2333 ZD LEIDEN

  Boerhaave Nascholing is er voor medisch- en zorgprofessionals die altijd doorgaan met leren. Als onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing aan. De leerstof uit onze cursussen kunt u als huisarts of medisch specialist direct in de praktijk toepassen.

  keyboard_arrow_up