Deze cursus is verlopen

Doe het zelf ! REVALIDATIEKLIMAAT in de geriatrische revalidatie

In deze cursus leert uw team een passend revalidatieklimaat in uw instelling te creëren en implementeren.  Vanuit een theoretisch kader en best-practices wordt uw GRZ-team uitgedaagd om verder vorm te geven aan het revalidatieklimaat in de eigen instelling. 

875
18 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 875
Opmerking :875 per persoon, 4.375,- euro per GRZ team, maximaal 5 deelnemers.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
18 Punten
ABC1
Huisarts
18 Punten
ABC1
Physician Assistant
18 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
18 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 40 %
Communicatie 20 %
Organisatie en financiering 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Studio GRZ en GERION hebben samen een cursus ontwikkeld die GRZ-teams in staat stelt om ZELF als TEAM een REVALIDATIEKLIMAAT binnen de eigen instelling te creëren en te implementeren. De cursus is bedoeld voor multidisciplinaire GRZ-teams van geriatrische-revalidatie-afdelingen die vinden dat het nog beter kan. Dit GRZ-team bestaat uit een vijftal professionals (één specialist ouderengeneeskunde, één verpleegkundige/verzorgende, twee behandeldisciplines en een vijfde professional naar eigen keuze. Dit team vormt de verbindende schakel met de rest van het revalidatieteam en het management van de eigen instelling. 

Uw GRZ-team ontwikkelt -in overleg met het management- uw projectplan op-maat en een implementatiestrategie. Hiermee zet u het Revalidatieklimaat in beweging.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor multidisciplinaire GRZ-teams van geriatrische-revalidatie-afdelingen die vinden dat het nog beter kan. Dit GRZ team bestaat uit een vijftal professionals, waarvan tenminste een specialist ouderengeneeskunde, één (coördinerende) verpleegkundige / verzorgende en twee behandeldisciplines.

Inleiding

In deze cursus leert uw team een passend revalidatieklimaat in uw instelling te creëren en implementeren. 

Vanuit een theoretisch kader en best-practices wordt uw GRZ-team uitgedaagd om verder vorm te geven aan het revalidatieklimaat in de eigen instelling. 

GERION VUmc

gerion@vumc.nl
9, De Boelelaan 1109 kamer, A-03, Amsterdam, 1081HV