Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Acute verslechtering bij thuiswonende ouderen II

  Over de praktijk en de grote vragen achter die praktijk

  Ouderen wonen zo lang mogelijk thuis. Soms zelfs langer dan een, twee decennia geleden voor mogelijk werd gehouden. Thuiswonen draagt vaak bij een hogere kwaliteit van leven, maar acute fysieke en of mentale verslechtering is een zeer reëel risico. Wanneer dat optreedt, is snel, adequaat en in onderlinge afstemming handelen door betrokken professionals en mantelzorgers het devies.

  place Utrecht
  add 5 punten
  euro_symbol € 219.00
  event 24-01-2019
  access_time 09:30 - 16:45

  * Prijs: € Arts € 219,- Overige deelnemers € 189,- Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 30,- verhoogd.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  24-01-2019 09:30 - 16:45 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Op deze dag wordt ingegaan op zeer recente vernieuwingen in de zorg rondom kwetsbare, thuiswonende ouderen. Sprekers behandelen kwesties als zorgmijdende ouderen, de status van de wilsverklaring en de toebedeling van verantwoordelijkheid in zorgnetwerken. Bovendien wordt ingezoomd op die luttele uren, soms dagen waarin verschillende professionals en familie gezamenlijk goede beslissingen moeten nemen. Wat wordt dan gevraagd van wie?

  De feedback van de deelnemers aan de eerste editie van dit congres is een belangrijke bron van inspiratie geweest voor de invulling van deze tweede editie. Sprekers vertrekken zoveel mogelijk vanuit herkenbare, dagelijkse casuïstiek om op deze manier zo dicht mogelijk bij uw dagelijkse praktijk aan te sluiten.

  business

  Organisatie

  business SCEM Conference Services / Education Permanente
  mail_outline scem@scem.nl
  place Kerkstraat 21 4196 AA Tricht
  keyboard_arrow_up