Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Cardio-technics

  Wat weten we eigenlijk feitelijk allemaal van cardiac devices? Natuurlijk kennen we de pacemaker en de ICD van naam en wat ze moeten doen. Maar hoe goed zijn we op de hoogte wat ze nu in feite echt doen? Wat moeten wij met de devices als iemand ernstig ziek is of sterker nog, als iemand overleden is? Wat zien we nu feitelijk op een ECG als er een pacemakerritme wordt getoond. Wat voor soorten kennen we en wat moeten wij als huisarts daar nu mee?

  place Bergen op Zoom
  add 3 punten
  euro_symbol € 60.00
  event 15-01-2019
  access_time 19:00 - 22:15

  € De kosten van de cursus bedragen 60 euro. Deze dienen door de deelnemer overgemaakt te worden op IBAN nummer NL45ABNA0409024694 t.n.v. de penningmeester WDH, ABN/AMRO te Tholen, o.v.v. de datum van de nascholing en naam van de deelnemer. Bij geen betaling vindt geen accreditatie plaats.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  15-01-2019 19:00 - 22:15 Bergen op Zoom
  description

  Omschrijving

  Reinart Dorman, cardioloog in het Bravisziekenhuis Roosendaal, wil ons komen bijpraten over “Devices in de cardiologie” (ICD etc.)

  We krijgen uitgebreide uitleg over indicaties en werking. Wanneer komt iemand in aanmerking en wat moet je met die dingen als huisarts?

  Na vanavond zijn we helemaal bijgepraat en kunnen we weer met een gerust hart aan de slag.

  business

  Organisatie

  business WDH Bergen Op Zoom IA06-220
  mail_outline huisarts@ejdekorte.demon.nl
  place Tanzanietdijk 94 4706 TE Roosendaal
  keyboard_arrow_up