Deze cursus is verlopen

e-Xpert: Cardiovasculair risicomanagement

Hart- en vaatziekten zijn voorkomend in de Westerse wereld. In Nederland zijn hart- en vaatziekten de belangrijkste oorzaak van sterfte bij vrouwen en de tweede oorzaak van sterfte bij mannen. Om deze aandoening te behandelen en risico’s te beperken is het cardiovasculair risicomanagement samengesteld. Deze module richt zich op diagnostiek en risicoschattingen bij patiënten met (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten. Hierbij komen...

24.95
1 Punten
Online
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 24.95
Opmerking :Let op: de genoemde bedragen zijn op basis van individuele aanschaf. Voor zorg- en onderwijsinstellingen hanteren wij sterk gereduceerde tarieven.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
02 Jan 2019
31 Dec 2021
1 Punten
ABC1
Huisarts
02 Jan 2019
31 Dec 2021
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
02 Jan 2019
31 Dec 2021
1 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
02 Jan 2019
31 Dec 2021
1 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Hart- en vaatziekten zijn voorkomend in de Westerse wereld. In Nederland zijn hart- en vaatziekten de belangrijkste oorzaak van sterfte bij vrouwen en de tweede oorzaak van sterfte bij mannen. Om deze aandoening te behandelen en risico’s te beperken is het cardiovasculair risicomanagement samengesteld. Deze module richt zich op diagnostiek en risicoschattingen bij patiënten met (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten. Hierbij komen onder andere anamnese, lichamelijk onderzoek en laboratorium bepalingen aan de orde. Verder wordt aandacht besteed aan leefstijladviezen, medicamenteuze behandelingen en patiëntengroepen met een sterk verhoogd risico op cardiovasculaire ziekten.

ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ