Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wagro-café Arnhem

  ‘Herregistratie hoe zit dat nu?’

  Misschien ben je net gestart als huisarts of inmiddels al vele jaren aan de slag. Elke 5 jaar moet je aan bepaalde eisen voldoen om in aanmerking te komen voor herregistratie. Maar weet jij precies wat deze eisen zijn? En hoe zit het nu met de nieuwe herregistratie eisen die per 2020 ingaan?En wat gebeurt er als je na die vijf jaar niet aan deze eisen voldoet?

  place Arnhem
  add 2 punten
  euro_symbol € 30.00
  event 30-01-2019
  access_time 19:15 - 21:30

  * Prijs: € Leden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  30-01-2019 19:15 - 21:30 Arnhem
  description

  Omschrijving

  Op deze interactieve avond geeft Rian van Hekezen, jurist en medewerker stafbureau opleiding en registratie bij de RGS van de KNMG samen met Herman Bueving, secretaris en huisarts bij de RGS van de KNMG ons uitleg over de herregistratie-eisen en -procedures en onze vragen beantwoorden.

  list

  Programma

  19.15 uur: Inloop

  19.30 uur: Start nascholing

  21.30 uur: Einde nascholing

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up